.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Плакати

Плакати

Търся плакати главно на Джъстин Бийбер , но може и на някой от камп рок 1 и 2 или по отделно . Съгласна съм и да разменям , защото аз от миналата година на сам съм си купувала списанията ,но плакатите на джъстин са ми скъсани ако някои ги има в добро състояние съм съгласна да заплатя . Някаква сума каквато се договорим. Аз имам много плакати и статии така ,че ако има някой който търсите може да ме попитате или да ми дадете снимка или от кой брой е и аз да ви го пратя . Благодаря ви !

Повече от фен
    Купи ли си книгата вече , там има много яки картинки . Имаше скоро беше излязло едно като списание вътре само с плакати на Джъстин Бийбър и аз естествено си го купих . Струваше колко май 7 кинта . С 28 некъде плаката , а и са е излязъл един албум трябва да си купуваш стикери и да си ги лепиш , ама тва ако успееш да събереш всички стикери ще ти излезе около 250 лева плюс тва като има повтарящи се около 300 лева , за да събереш целия албум . Можеж да го закупиш направо пълен . Мен брат ми ми донесе от Германия пълен албум с лепенките вътре .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си