.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Shumen

Забавяне на месечния цикъл

Здравейте.Поразрових се във форума,тъй като отдавна не го бях правила,но уви не намерих тема,която да ми даде информация относно въпроса ми.Възможно е да не съм се поразровила достатъчно,така че се извинявам ако има друга такава тема.Накратко за ситуацията: търся опция да забавя идването на месечния си цикъл само с 3-4 дена.Не искам да предотвратя идването му,а само да го забавя.Та....дайде ми съвет.Важно ми е Благодаря ви предварително
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

здравей,та по темата ...ами аз моя когато искам да го забавя,седмица преди датата ми на идване пия редовно Витамин C,и ми закъснява с 4-5 дена,даже и повече ....

Град
    Shumen
    Знаеш ли дали този метод действа при повечето момичета ? По колко витамина се пият и....само го забавяш нали ?
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

anonymous708973
    Guest
    Ммм, трябва да изпиеш супер много витамин Ц, за да стане.

Не знам как се отлага, но когато се наложи, си спирам моя с ЦЕНЗУРА. Трябва да започна да пия три пъти по 2 таблетки поне 2 дена преди важното събитие ( ), за да съм сигурна, че ще спре. Обаче коремът боли бая... колкото и по време на цикъл.

Редактирано от kalpazanka

Град
    Shumen
    Други алтернативи някой да предложи ?
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Град
    България
    Чувала съм за едни таблетки, които си ги купуваш от аптеката без рецепта. Не си спомням как се казваха, но бяха на билкова основа. Иди до някоя аптека с любезен фармацевт в нея и попитай за такива хапчета. Те ще ти препоръчат. Лошото е, че има после ефекти като много болки и силно течение.. Ама ако наистина ти е важно да го забавиш, за един път си струва, ще оцелееш
    I'm Not Special... I'm Just Limited Edition..

Най доброто решение е консултация с гинеколог.А според мен още по добро решение от най-доброто е въобще да не го местиш ни с един ни с два... щото от подобни желания на младите жени, стават какви ли не проблеми!

Локум. По една опаковка на ден, като мерките е добре да се вземат поне седмица преди менструацията. При мен, майка ми и някои приятелки действа.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Локум. По една опаковка на ден, като мерките е добре да се вземат поне седмица преди менструацията. При мен, майка ми и някои приятелки действа.

Ще вземе да последва съдбата на Дядп Радул

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си