- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупета (тема за момчета)
Преди да са ме нападнали 10 човека с думите "има такива теми" ще им кажа едно, писна ми някой като пише в стара тема да му викат "офф не виждаш ли че е от преди 2 год",а когато направи нова "ти не видя ли, че има по назад поне 2 такива"
Въпросът ми е какви дупете се харесват на мъжете?
Малки(или тъй наречените безгъзести)
Тип прасковка (изпъкнали и леко широкички точно като прасковка)
Големи(разбира се без да имам предвид огромните гъзилища)
Стегнати (които са малки и мусколести)
или други типове..
Бих искала ако имате свои лични предпочитания да ги споделите![]()
Мерси за отделеното време![]()
Виж ся ще дойде някоя като хилари или като оня другата в темата за сандвича и па шъ са прай на вървежна.
Ся по темата аресвам убави задници,въпреки,че такива са рядкост.Нито голям нито малък,добре оформен и съразмерен с бедрата.За пример Александра1993,нейния е убиииц на льове.Пък и бяха пуснали,че и дават 20 бона да и видят задника гол.
Ся авторке беше ме питала ко значи "върлиш".Ами значи кефиш ма на жаргон.Бтв тури тука една снимка на пърдялото да видим как е върлили и то!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
ДА! ЧАКАМЕ! :P По прашки или боксерки, а най добре 2 снимки с 2 те :PПървоначално написано от KASAPA
Дупета... Стегнати, Малки, Релефни с две думи.... Приятелката ми има съвършенното дупе...
It's too late...
Турвай квито имаш да му "чупя" главата преди ляганеПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
[img]http://api.ning.com/files/hfvG6eG8Sf22H04ranxvecqZ6H3iQyUo0MAWe1PPCWPaLmV47M s4bNmPjJJSHYaAT5vHALaDt3ZYcXV-OBcH6Of6L-*8YGUI/niceass4.jpg[/img]
the game
замен перфектното дупе е стегнато но и в същият момент трябва да е убемисто не кокалесто .... като последната снимка напрао ....![]()
![]()
![]()
Aбсолютно си падам по анорексични, почти незабележими дупета. Колкото по-малки са, толкова повече ме кефи. Не мога да си го обясня, но щом има хора, които харесват закръглени момичета, сигурно е нормално и някои като мене да харесват кокали.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Първоначално написано от sladka_celuvka
Мацо ма,що такъв луфт между кълчоците?!Иначе що годе стааш,бих те изтърбушил от секс!
Слабо и стегнато ! В моя клас има една малииииииииии... най великото дупе![]()
аре щракни една на задницата де ко се праиш....
Авторке рд-то ти на 24ти март ли еи аз имам тогава
![]()
sifon4o снимката дето качи...такова момиче и мен би ме възбудило...сладурка![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
sladka_celuvka:
Колкото съдя от физиката ти дупето ти е перфектно (sun) ;d![]()
![]()
Хубаво дупе! да не е кокалесто ама да не е и някво негърско изгъзище...тип фолк-певичка
абе сифончо много добра снимка даде
![]()
От тая снимка, дето даде в импулса, само триъгълника се вижда... Немога да коментирам задника...![]()
Перфектния задник е от снимката на sifon4o, за съжаление мацката в лицето нещо не ме радва....