.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Теб нищо ти няма. Един познат на един рожден ден му се случило нещо още по-ужасно. Тя първо му духала. После искала той на нея. В стаята било тъмно. Той бил пиян. Навел се и напипал нещо, което по негови думи приличало на "някъв килим". Като разбрал какво е се отказал набързо...

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Теб нищо ти няма. Един познат на един рожден ден му се случило нещо още по-ужасно. Тя първо му духала. После искала той на нея. В стаята било тъмно. Той бил пиян. Навел се и напипал нещо, което по негови думи приличало на "някъв килим". Като разбрал какво е се отказал набързо...
    Бляяяяяххххх

Аре ве кво се стягаш, гъз като гъз!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    запиши й час при козметик
    му boy

следващия път си носи самобръсначка.......... за всеки случай

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    следващия път си носи самобръсначка.......... за всеки случай
    или косачката за трева.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от JustAdream
    Косматите жени били по-страстни.
    Повече хормони,но не азначава че не трябва да се поддържа минимална интимна хитиена...не живеем в 20 век все пак

ПП. А във Франция не си махат космите под мишниците (или поне така съм чувала).
    Радвам се,че не съм французин хаха
    Само да отбележа, обезкосмяването няма нищо общо с хигиената. Да спазваш хигиена означава да се миеш често. А това, дали се обезкосмяваш, е напълно друг въпрос.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Че и претенции. Пичката ти е дала да й хвърлиш няколко лопати на лозето, действай, не се ослушвай. И лозници да има, кво. Здравата мотика от бурен се не плаши. Следващият път смело чак до кайсиите го забоди, само като е пила да не стане фатал с винтила...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

А ти провери ли отпред да не би да има някой друг бонус

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Аз даже не бих погледнала мъж който има косми там долу..може да е леко наболо..нормално е,но дълги косми..бляккк,кво остава пък за жена,аз съм такава манячка че мойте даже не им давам и да набодат,затва всеки ден ги минавам иначе ми е кофти...затва хора подържайте се..никой не обича космати маже и жени,няма значение дали правите секс или не,едно че е по хигиенично,друго че е грозно и селско особено за жена с косми!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    никой не обича космати маже и жени
    Аз обичам.

По темата: Разглезени деца сте това днешното поколение. Малко косми и веднага "ИУ-ИУ-ИУ!" Хора сме, бозайници, имаме косми, имали са прадедите ни, имаме ние, ще имат и следващите. Че е трябвало да ги махне, да, прави сте. Но не е чаааааак толкова гнусно и отвратително едно съвсем нормално човешко нещо. По същия начин се възмущавате и от потта. Ще кажете, че трябва да сме нагласени за модно ревю по всяко едно време. Баси

Цитирай Първоначално написано от JustAdream
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v

ето това вече се нарича кофти тръпка
    Косматите жени били по-страстни.
    Ама ти няма да си им толкова навит

ПП. А във Франция не си махат космите под мишниците (или поне така съм чувала).

И в Америка такааа ... ама кво да се прави .. хората се хоаресват по човешки и космат начин :§

Град
    Ловеч/В.Търново
    оле оле ми дано си намериш някой комсмат че да си пасвате!!!Ужас(puke)

Град
    Ловеч/В.Търново
    оле оле ми дано си намериш някой комсмат че да си пасвате!!!Ужас(puke)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си