- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от утеха
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
![]()
БляяяяяхххххПървоначално написано от SisiStrange
Аре ве кво се стягаш, гъз като гъз!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
или косачката за трева.Първоначално написано от theonlyone92
![]()
Само да отбележа, обезкосмяването няма нищо общо с хигиената. Да спазваш хигиена означава да се миеш често. А това, дали се обезкосмяваш, е напълно друг въпрос.Първоначално написано от Sh@d0w
Че и претенции. Пичката ти е дала да й хвърлиш няколко лопати на лозето, действай, не се ослушвай. И лозници да има, кво. Здравата мотика от бурен се не плаши. Следващият път смело чак до кайсиите го забоди, само като е пила да не стане фатал с винтила...
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Аз даже не бих погледнала мъж който има косми там долу..може да е леко наболо..нормално е,но дълги косми..бляккк,кво остава пък за жена,аз съм такава манячка че мойте даже не им давам и да набодат,затва всеки ден ги минавам иначе ми е кофти...затва хора подържайте се..никой не обича космати маже и жени,няма значение дали правите секс или не,едно че е по хигиенично,друго че е грозно и селско особено за жена с косми!!!!!!!
Аз обичам.Първоначално написано от kiki1991
![]()
По темата: Разглезени деца сте това днешното поколение. Малко косми и веднага "ИУ-ИУ-ИУ!" Хора сме, бозайници, имаме косми, имали са прадедите ни, имаме ние, ще имат и следващите. Че е трябвало да ги махне, да, прави сте. Но не е чаааааак толкова гнусно и отвратително едно съвсем нормално човешко нещо. По същия начин се възмущавате и от потта. Ще кажете, че трябва да сме нагласени за модно ревю по всяко едно време. Баси![]()
Първоначално написано от SisiStrange
И в Америка такааа ... ама кво да се прави .. хората се хоаресват по човешки и космат начин :§
оле оле ми дано си намериш някой комсмат че да си пасвате!!!Ужас(puke)
оле оле ми дано си намериш някой комсмат че да си пасвате!!!Ужас(puke)