Едно много дълга история, която ще се опитам да ви разкажа накратко...

Всичко почна преди година и половина когато се преместих в ново училище. Сближих се с едно момиче и станахме много добри приятелки. Тя ме запозна с една нейна приятелка и трите станахме неразделни, постоянно, деноношно бяхме заедно и когато се разделихме се чувахме по телефона. Всичко беше наред, споделяхме си всичко, проблеми и радости, нямаше как да очаквам нещо лошо да се случи.Това продължи около година през която запознах едната си приятелка с дългогодишен мой приятел и те се харесаха много и станаха двойка. Но незнайно как и аз започнах да изпитвам чувства към моя приятел, но не казах на никой защото неисках да преча на стастливата им връска, исках всичко да е нормално и всички да сме щастливи. Е добре, но той също испитвал чувства към мен и призна на приятелката си и те се скараха, разделиха се, но и тя ми дигна луд скандал, че аз съм го направила така, че аз съм виновна и през цялото време съм се опитвала да ги скарам и разделя. Настрой всичко познати срещу мен и изведнъж останахме само аз и той. Постепенно незнайно как се събрахме. Бяхме много щастливи нищо че всички ни ненавиждаха и ни плуеха. Но всичко си има край. След няколко месеца заминахме за Банско заедно. Той се напи две вечери подред, аз ходих след него да го пазя да не направи някоя глупост. На тетата вечер той отново пиян ми каза че иска да се разделим ... Ей така без никакво обяснение. На сутринта когато изтрезня се опитах да поговоря с него той ми каза че неиска вече да ме вижда че неиска дори да сме приятели и че нигока повече нямал да ми има доверие и просто да го оставя намира... А преди ми беше обещал никога да не ме остави сама... От тогава съм наистина сама ... просто незнам какво да направя, незнам и защо стана всичко това. Търся грешката в себе си, но така и немога да я намеря. Разбира се всички грешим, но не съм грешила така значимо че да има основание за всичко това .....