- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет , моляви !
Имах гадже с което бяхме заедно година и половина , за това време за първи път почувствах какво е да обичаш и да бъдеш обичана . Така станаха нещата , че се наложи той да замине за морето (работеше 3 месеца) бях при него само за почивка (една седмица) всичко беше наред до тогава . Когато се прибрах в града кадето живея , той ми се обаждаше и ми казваше , че адски много ме обича и няма търпение да се върне да ме види и да си продължим заедно занапред . Септември се прибра , заживяхме заедно и с него учим една и съща специалност , дори сме в една група . Така до преди 3 седмици всичко беше прекрасно , разбирахме се , помагахме си , забавлявах ме се и се радвахме на всяка една секунда в която сме заедно .... Та преди 3 седмици прекарахме единия ден в забавление (както обикновенно) беше неверояно просто ...вечерта го извикаха негови колеги да играят карти и като се прибра по късно даже не ме погледна , не ми говорише може би около 10 дни , подминавахме се , когато се опитвах да разбера какво има и какво е породило това негово държание , тои ми отговаряше винаги '' моляте не ме занимавай с глупости ,престани '' ... 10 дни плаках (не пред него) пропуших (за което мн ме е яд) и вече адски много настоях да каже какво има и той ми каза '' неискам вече да сме заедно '' попитах ''защо? И защо предния ден ми говорише че ме обича и би направил всичко за мен'' той каза '' немога повече така '' Продължаваме да живеем заедно , даже той ми каза че другата година като започнем 2рата година в колежа че пак искал да сме заедно на квартира . Рухвам психически .... Какво да правя , не съм била влюбена преди , виждам го че още ме обича и че има интерес към мен ! Дайте ми съвет моля Ви ! Мислите ли , че може да се съберем отново (той каза , че незнаел и да не съм го питала повече този въпрос) Вече наистина незнам какво още да направя за него ! Благодаря Ви предварително
Да си правила нещо в негово отсъствие, което не е желателно той да знае? Има ли вероятност някой от приятелите му да го настройва против теб?
За такава рязка промяна има причина. Просто трябва той да се успокои достатъчно, за да я сподели.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дори за времето в което бяхме заедно не съм си писала с момчета , камули да излезна на кафе с друго момче . Приятели те му са и мои приятели , в една компания сме . Неразбирам какво стана , но наистина се побърквам вече ... ;(
Освен да настояваш за обяснение друго няма какво да направиш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
и единственото нещо , което ми каза , беше ,че искал да гледа вече себе си ;( А аз през цялата ни вразка нито сам го питала с кого излиза , нито кой му звани , през повечето време го оставях даже да ходи на дискотека без мен , за да може да се забавлява и да не му омразвам . Сега го гледам постоянно си пише с разни момичета ... Говорим си с него (като приятели) но нищо повече , той иска да правим секс (вместо да сам си търсела някои друг , така казва) а аз незнам дали е правилно да правим секс сега при условие че не сме заедно .
Кажи му че го обичаш и че колкото и да ти е гадно ще приемеш решението му, ама преди тва да ти обясни причината. Поне тва заслужаваш не мислиш ли ? Ако ти каже, поговори с него и опитай да се оправите...
гледахме филм и се обърнах към него направих така както ти казваш , казах му че си го обичкам и че много бих искала да се оправим , а той ме прегърна силно и каза '' ся неискам да имам връзка '' Казва , че няма какво да ми обяснява , защото нямало какво да ми каже , просто че неискал да сме заедно повече . Но защо иска да спи с мен ? Даже вечерите като ни се доспи и ляга до мен на леглото и заспива до мен , не ходи на другото легло да спи сам
Сега прочетох последния ти пост и... Ъ![]()
Променя ми се мнението... не се опитвай да оправяш нещата, бахти типа. Просто поговорете и стигнете до някакво решение, ама не му се води по акъла колкото и да го обичаш. Не искам да съм с теб, ама не искам и да ходиш да правиш секс с други... WTF !? Изяснявате се и правиш каквото си искаш, без значение кво иска той (ако се окаже, че се разделяте де...)
Само едно момиче (най-добрата ми приятелка)знае че сме разделени , тя казва че трябвало да го оставя малко така , че уж всичко щяло да се оправи (мразя да ми казват неща , който ми се иска на мен да чуя) Бившия ми вече приятел дори на техните не е казал че сме се разделили , вече 4та седмива не си е махнал това че сме обвързани във фейсбоок (не че има толкова голямо значение,поне така мисля) Колегите ми още мислят че сме заедно , дори ако някой го пита дали още сме заедно , казва им че не сме разделени. А в същото време не сме заедно , как да го разбирам това ? ;(
Още по-странно ми става. Знаеш ли кво... забелязала съм, че като съм наранена и ми е много криво за нещо, много почвам да разпитвам, да показвам слабост и по тоя начин ме правят на тъпа.
Ако избухна и почна да редя май повече ми се получава.
Ако пак не иска да говорите и да се разберете, направо спри да се занимаваш. Имаш достойство, промени си статуса ако искаш, ако те пита някой ти си прецени как да отговориш, пиши си и ти с други момчета... Ако нещо ти каже на въпреки директно го сечеш "Нали искаш да си сам" ..
Абе с две думи мисълта ми е да не го оставяш да те баламосва, обърква и т.н. Знам че го обичаш, ама не мисля че постъпва правилно спрямо теб и не те заслужава.
Добре, той не си ли дава сметка, че те наранява. Ако те обичаше не мисля, че щеше да го прави...
Или не знае кво иска или знае и прави всичко останало по навик... Не знам, не мога да си го обесня..
С две думи - момчето НЕ иска да е във връзка, но иска да има с кого да прави секс. Това е нормално, но ти не трябва да падаш толкова ниско. Имате общо минало, имали сте връзка, не е естествено сега да си само "държанка". Кажи му да си намери друга. Ще ти е трудно да го отблъснеш, но по-трудно ще ти е да продължаваш да се измъчваш с терзания.
Коментарите на djipsito са много точни,слушай я!
Според мен му се прави малко и ти на студена,не му пускай известно време например и му покажи че не се върти света около него,мен това би ме накарало да се почувствам несигурен в такава ситуация![]()
Can It All Be So Simple ?
Готова съм на всичко за да си го върна , но не знам дали ще ме поиска отново като гадже , толкова ме боли , обичам го толкова много иде ми да изкрещя на моменти , а знам че не би ми помогнало дори да го направя . Той от ината си няма да иска сигурно да се съберем ;( ... djipsito ще направя това което каза да видим дали ще има ефект , благодаря ти ! Благодаря на всички които дадоха съвета си !
+1Първоначално написано от xinfamous
И ако евентуално се съберете, никви такива. Ти не си си писала с момчета дори, а той е ходил на дискотека без теб, за да се забавлява и да не си му била омръзвала? Момиче, ти някакво самоуважение имаш ли?
Стига с обясненията в любов, пращаш го да си спи на неговото легло. Дори се изнеси, ако имаш финансовата възможност. Ако не, уговаряй си се с приятели, излизай си, не казвай кога ще се прибереш, връщай се по нощите на градус.
Само гледай как ще си прояви собственическата наклонност и ще ти се моли.![]()
^Браточка, ама то цаката е не да си прояви собственическото чувство... Всеки има в няква степен такова, обаче то няма нищо общо с реалните чувства. То е просто плод на егото.
Той вече има собств. чувство към нея, я виж - не иска тя да прави секс с други мъже, и излага като причина, да не си търси момичето секс, ами да има под ръка. Да, да, ама не. Реалната причина е, че той би се засегнал ако тя прояви същото гадно отношение като него и реши да поеме по свой път и да е независима.
И още нещо.. Ти в много теми обясняваш, как жените трябва да са с "мъжки морал" и "мъжки начин на мислене", обаче сега говориш за самоуважение. Това че го е пускала да ходи сам на дискотеки без да го обсебва си е точно "мъжкия начин на мислене", където всеки мъж ще те боготвори ако му даваш свобода около вратлето.
Може би въпросът е, че авторката е прекалила с добротата към този човек и той направо я смята за даденост.
Ще трябва да се съглася с другите, и да - в никакъв случай не позволявай да си му "държанка"! Не искал връзка с теб, ама иска да те чука, и сигурно максимално ще се изнерви ако и ти почнеш да се държиш като него - самостоятелно и отчуждено. Ай сиктир.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напълно съм съгласна с PinkPan7her . Той живот си е живял ,а ти си си стояла в къщи и накрая излиза ,че просто си си губила времето с него.Никога не трябва да отрязваш приятелите и контактите си заради мъж ,защото в живота никога нищо не се знае.Както каза PinkPan7her излизай вечер ,живей си живота ,забавлявай се.Даже ако сте двамата на квартира и не сте в една стая можеш да си водиш и някой "приятел".![]()
И аз подкрепям другите. Искам само да допълня, че ако решиш да ни послушаш в началото може да ти е малко трудно, ама не се води по чувствата. Прясна си още, ако мога така да се изразя и трябва да отвикнеш да се съобразяваш с него.
Щом така студено се държи с теб и от това,което прочетох..99%съм сигурна,че ти е изневерил.
когато започна да се държа гадно с него,той се държи още по гадно и се сърди,спира да ми говори ;(
А като се държиш добре пак те прави на 2 ст., така че направо зарежи ...
Последно може да го помолиш за разговор, и да му покажеш, че го обичаш и искаш да се изясните и толкова, и после заебаваш! Ако има зор нещо да ти казва и да оправи нещата, ще се постарае и той малко - било с комуникация, било с жест.
А той се държи като някаква путка, нищо не ти обяснява и ти тряя му ходиш след гъза.
Покажи му последно че имаш желание да се оправите и да чуеш неговата гледна точка, но без да се молиш, и ПОСЛЕДНО.
И после зарязваш. Не е нужно да се държиш гадно, просто отебаваш.....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ще Ви послушам , ще видя сега какво ще стане ...
Това ми беше идеята. Аз свобода давам достатъчно, но и изисквам същото в замяна. А тя е позволила да бъде тъпкана и приемана за даденост.Първоначално написано от jghgh
Прави нещата постепенно, не рязко. Дръпвай се от него.
С горното ми мнение тва исках да кажа да не се съобразяваш с него. Сърдил се бил щото си се държала гадно... А той като те наранява кво ? Голям е егоист.
Не бъди гадна, просто се дръж безразлично, не показвай слабост.