Полудявам..немога да взема решение - нито мога да се откажа, нито мога да направя нещо повече...На 14 съм, обичам го..тези пусти 2 години разлика..той е на 12 ...знам, че това е объркващо, но наистина, когато го видя просто незнам имам някакво желание да бъда при него да си говорим за нещо..каквото и да било..отначало беше сън..един невероятен сън..но него го беше срам..а аз бях действащата, отидох да се запознаем..беше много срамежлив, въпреки, че той ме извика (глътна си езика и се изчерви ) много сладко а..но после беше казал, че съм по-голяма и няма да сме заедно..вече няколко месеца се боря и пак нищо не ства..на скоро се върнах от чужбина, бях там месец, нес е знаеше дали изобщо ще се върна и му ипратих смс, че заминавам и, че много ще ми липсва..не получих отговор, но на следващия ден ми кликна ,пратих му смс - "Какво има?" и след извесно веме ми отговори "Слушсй ме Алекс аз не съм за теб" попитах го "защо" а той каза "по-голяма си" попитах го това ли е единствената причина, а той каза "обичам друга" и аз го попитах това ли е края" той каза "утре след училище една целувка, но не казва на никой" на следващия ден му пратих смс "и го помолих да дойде..той ми кааза "прстани даа ме преследваш" а аз отговорих "разбрах какав си, много ме нараняваш, но те обичам " а той каза "Не, ти обичаш и друг освен мен" казах му, че не е вярно и искам да опитаме, а ако не потругне ще скъсаме , той ми каза "А ако обичам др" имах чувството, че е на път да се сугласи..а понякога си мисля, че някой му влиае с това, че съм по-голяма..кажете как да го спечеля..един приятел ми каза да го целуна и ако ми отвърне, значи ме харесва..но незнам...кажете как да си оговоря среща дори за 5 минути с него..и как да РАЗБЕРА ДАЛИ МЕ ХАРЕСВА ПРЕЗ ТЕЗИ 5 МИНУТИ..И ДА ГО СПЕЧЕЛЯ помогнете ми.. моля