- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос!
значи снощи правих секс, първият път беше с презерватив свърших в него не се е късал.. работата е там че веднага я започнах пак (без презерватив) без да го измия само го забърсах до 2ро свършване не се стигна, изобщо си беше голяма мъка беше доста сух и едвам влизаше но въпроосът ми е какъв е шансът да е станал гафът ;/ бахме доста пияни със сигурност не съм свършвал в нея та аз изобщо не свърших дори не беше в пълна ерекция ххх
С къв акъл го вкарваш пак без да го измиеш и да се изпишкаш. По-добре е първия път без и да свършиш навън и втория път със презерватив, ако не си си прочистил каналчетата от човеченца. Аз бих се притеснявала на твое място.
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Тръгнал секс да прави,а няма и най-малката сексуална култура...![]()
Шанс да е забременяла има,нека си направи тест.
Тя в овулация ли беше?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
aбсолютноПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
трябвало да и идва до няколко дена ми каза неска някъде около 12ти
Пи и ескапел днес
а цялата работа става снощи ..
Що и даваш ескапел бе,нали искаш да ставаш татко.За какво я пие тая отрова?Първоначално написано от mmmmms
![]()
Бе айде не го базикай,сигурно му е достатъчно гадно.Първоначално написано от SkylineDrift
Да си направи тест...струват 3-4 лв.
рано е за тестПървоначално написано от SuNsEt
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Първоначално написано от SuNsEt
Нека да му е гадно на детенцето,като не може да върши една работа като хората за какво се захваща въобще?
Решението на проблема е,ако някой направи тема с точно и подробно описание за това как се прави секс.
Това може да спаси някой от нежелана бременност или нещо друго.![]()
Тва като да боядисваш с бяла боя,после със същата четка с червена и да питаш ше има ли бяло в червената боя![]()
Братле какво очакваш от нас?
Да те върнем във времето за да поправиш тази глупава грешка ли?![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Леле, да ви имам правенето на секс. Чак ме плашите някои.![]()