- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Домашен фитнес
Ръката ми е точно 40, смешник![]()
Хех интересно ми е колко сила има каратиста, аз с колко момчета които тренират бойни спортове съм играл на канадскаСлабички са
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами за да не бъдем голословни кажи кога да ти доведа някой друг пич,дет се занимава с бойни изкуства да си спретнем тест-първо канадска,после лост,успоредка,лег ,клек,тяга..а накрая може и да се посбиете ..съгласен шампионе?Първоначално написано от awerw
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ее има и яки, но играл съм с 2 момчета (единия тренира бокс другия кик бокс) и са релефни бая обаче на канадска никаква сила нямат дори момчета които не тренират ги побеждават ! Сега да ми доведеш някой дето тренира от 5-6 год. става съмнително, но аз ти говоря за трениращ 2-3 год. боен спорт не професионалист.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е то и от 5-6 год. не се става професионалист, ама исках да кажа някой на моето ниво не 90 килограмов боец.![]()
sapphire5![]()
имам идея за развитието на сайта .... да има чат, чрез който може да се спори с АВЕРВБез да се сере из целия форум
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Доста търсене ще падне, докато се намери някой на твоето ниво. Най-вече умствено.
Дам станах много известен в този разделКаратистче на моето ниво има та и на по-малко
ся не ме подценявай
sapphire5![]()
Първо здравейте !
Аз съм момиче на 15 ... Миналата година реших да правя коревни преси
защото исках леки много леки коремни плочки и за 1 месец с нередовно правене на обикновенни коремни преси си имах страхотен корем с леко очертани плочкиа за гръб прави кофички или лицеви един фр за 2 месеца с дамашен фитнес беше СУПЕР хубав
.. УСПЕХ![/img]
^ Сега му кажи да прави и набирания, че да си стегне прасеца и сме тип-топ.
Иначе по темата, за релеф същите упражнения, но просто повече повторения. Кофичките за гърди са много добри, стига да се научиш да ги правиш, а кофички на пейка са екстра за трицепса.
п.с. след време можеш и да добавиш и дъмбелите към собственото тегло, ако ти стане прекалено лесно, примерно слагаш дъмбела в една раничка на гърба и почваш лицевите или кофите. успех![]()
Релеф се прави на лоста и на успоредка ! Мани ги тия думбели излизай навънка на въздух и се набирай яката !
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
yep thats the stuff... u made my day dudeПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В домашни условия малко трудно, но ако се докопаш до лост, успоредка и шведска стена, може много сериозни резултати да постигнеш. Ако разбираш от английски, потърси си книгата Building the Gymnastic Body на Coach Christopher Sommer. Човекът е бил треньор на олимпийския отбор на САЩ, подготвил е цифра атлети от световна класа и има внушително богат опит в професията си.
Естествено, за да постигнеш добри резултати, трябва да имаш търпение, постоянство и силна воля. Ако си готов да ги предложиш и книгата ще ти предложи много.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.