- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Имате ли Facebook?
То аз и скайп нямам.
Офтопик "And so, the lion, fell in love with the lamp!" Не трябва ли да е "lamb" в смисъл агнето.Или може би е някаква странна любов между лъв и лампа, която не съм дорасъл да проумея?
Аз имам, не че ми трябва, но не ми пречи![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Имам по нежелание. Имаме си някфа група у фейсбук на курса и там следя кфо става. Няма как. Все пак отговорника не може да звъни на всички от курса...
Имам и го ползвам рядко, за да се свържа с мои приятели, които не откривам в скайп или нямат такъв.
Жестоко е да си сред бурените цвете
Първоначално написано от GregoryHouse
За това е много полезен. И от нашия клас го ползваме и вместо някой да праща определна информация на 20 човека по скайп я слага в групата и е достъпна за всички.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Много лесен начин да съм в контакт с приятели, а немрих и такива, които отдавна са в чужбина и бяхме загубили координати.
И аз така!Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Някъде преди две години си направих аззаради приятелката ми ... за да ме сложела на relationship ...
и си го имам още с невероятния брой от 89 приятели
иначе е удобно да се следи какво става с приятелите ти които не са близо до тебможе и с някой нов да се запознаеш ...
![]()
Моя го закрих, че ми образуваше много нерви![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Първоначално написано от Ashkroft
![]()
Сега разбирам,че може да се закрие акуанта и май ще го закрия,защото не ми трябва.
Офтопик: Gregory честито за модераторството![]()
Имам, но го използвам само за университета, тъй като курса ни има група.
Аз лично имам и си го ползвам.Благодраение на него се свързвамс приятели и близки с който не се виждаме.![]()
![]()
![]()