.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Въпросче

Въпросче

Здравейтеее!!!! Има ли някакъв начин да разберем кой стои зад едно потребителско име в фейсбука? Някакво проследяване чрез Ip или нещо друго? Много ми е важно..да разбера кой е..защото получавам неприлични съобщения и не ми е приятно и ме е страх ... има ли някакъв начин да разкрия кой е той? Може би чрез полиция...?!

Град
    Майнатаун
    Ае гледам някви реклами на Шпионин.бг в замунда, дето мноо ма веселят.Пробвай нещо от там. Или като Джей и Мълчаливия Боб тръгвай да мъстиш от врата на врата до де не накажеш виновника.Не се притеснявай невинен човек няма всички си го заслужават

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Най-добре първо сигнализирай, така ще му закрият акаунта, след това го блокирай после пиши какво е станало

Ако разбираш малко от компютри можеш. В чата на Facebook можеш да му проследиш IP-то.... lololol. Веднъж на шега реших да пробвам дали става...не вярвах, че ще стане.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

а полицията не може ли да разследва случая?Все пак не знам какво може да ми се случи днес или утре ако изляза навън...ако се обърна към полицията дали биха могли да разследват случая,примерно ип по съобщенията? Не ми е в профила за да си чатим..така че остава през съобщения

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от brrrr
    а полицията не може ли да разследва случая?Все пак не знам какво може да ми се случи днес или утре ако изляза навън...ако се обърна към полицията дали биха могли да разследват случая,примерно ип по съобщенията? Не ми е в профила за да си чатим..така че остава през съобщения
    Разговаряй с родителите си, обясни им какъв е проблемът, нека те се обадят в полицията. Полицаите имат лошия навик да са арогантни и игнорантни с деца, но с техните родители са доста внимателни
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Супер фен
    Ето как да разбереш къде живее ами докато си говориш с тях, напиши netstat в дос промпт(run) това вади списък с всички хостове с които твоят има връзка (сайтове, даунлоуди icq-ta, торенти), така че гледай в момента да имаш връзка само с тях. И копираш ип-то и влизаш тук http://whatismyipaddress.com/ въвеждаш ип-то и ти излиза местоположението му. Данно съм помогнал.

Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Ето как да разбереш къде живее ами докато си говориш с тях, напиши netstat в дос промпт(run) това вади списък с всички хостове с които твоят има връзка (сайтове, даунлоуди icq-ta, торенти), така че гледай в момента да имаш връзка само с тях. И копираш ип-то и влизаш тук http://whatismyipaddress.com/ въвеждаш ип-то и ти излиза местоположението му. Данно съм помогнал.
    Както казах, това би проработило само в чата на Фейсбук. По-горе автор/ката/ каза, че не си чатят. А по съобщения не става. Пък и би ти посочило единствено града от които пише и интернет доставчика...нищо повече.

ПТ: Ако те заплашва с физическа саморазправа и т.н. казваш на родителите си, подават жалба във полицията и те ще започнат разследване. Ако си 18+ отиваш в полицията и подаваш жалба.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    та на Фейсбук. По-горе автор/ката/ каза, че не си чатят. А по съобщения не става. Пък и би ти посочило единствено града от които пише и интернет доставчика...нищо повече.

ПТ: Ако те заплашва с физическа саморазправа и т.н. казваш на родителите си, подават жалба във полицията и те ще започнат разследване. Ако си 18+ отиваш в полицията и подаваш жалба.[/color]
    Ооо GregoryHouse честито Трябваше да станеш по рано модератор когато тука вилнееше коко :}}
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си