.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Чувството... да си влюбен ?

По - принцип..... си падах играч.. сменях ги редовно,гаврех се с някой "момиченца"...... които си го заслужавали до една степен.. не вярвах,че някога ще се влюба,че ще срешна някое момиче, което да ме "оправи" и да ми докаже.. че никога не се знае, какво те чака на другия ъгъл..

и ето , че сега съм с едно момиче доста време.. по - голяма е от мен,доста сериозно върват нещата за сега и.. понеже бях написал в една предишна моя тема, че (всичко е перфектно но обстоятелствата са такива,че тя ще трябва да замине да работи лятото на морето) и сърцето ме свива..

та по темата.. това ли е чувството?

да нямаш спокоен сън... да мислиш само за него/нея? да ти тупти сърцето постоянно... да се храниш по-малко и да искаш постоянно да си с него/нея.. така е при мен... направо ми се е*ава майката, искам пак да съм си свободен,да си правя квото искам.. да си се наспивам , да си тренирам излизам по-често с приятелите ми.. но от друга страна ми е супер готино когато сме аз и тя.. като спиме заедно и се събуждаме сутрин... станал съм ебати лигльото.. нищо , че пред нея не го показвам и гледам да се държа мъжки .. дайте ми някакъв съвет,че ми е доста тежко

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    за чувството - да, това е да си влюбен

съвет не мога да ти дам ..
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Ей ся ще се наредят 214324343 глупости че това е любовта ,спасение няма и прочие чикий.

По принцип аз като почна да мисля по сериозни теми това е явен знак че не съм консумирал алкохол от дълго време и гледам да поправя грешката при първа възможност.Но това съм си аз ,всеки сам трябва да си намери антидота
    Addicted to Addictions

е чак па любовта.. при нея едва ли е така,просто сме щастливи за сега как се развиват нещата.. и гледам да не създавам излишни филми с мойте.. "влюбвания" и не искам да и го показвам, просто ми е странно и не ми е мн приятно това чувство .. незнам дали ме разбирате, и аз трудно се разбирам .. хаха

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Още си във фазата "пеперудки в стомаха, тя е всичко, светът ми се върти около нея". Обикновено при тийнейджърите минава за няколко седмици. След това мозъка ти се прояснява от хормоналната атака и малко по малко се връщаш към старото Аз.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Майнатаун
    Гледай сега, прави си кефа, не си давай мноо наклон на буя.Не търси решения на проблеми където ги няма.Щом нещата са добре за сега, така да бъде пръй си кефа и си свиркай...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Още си във фазата "пеперудки в стомаха, тя е всичко, светът ми се върти около нея". Обикновено при тийнейджърите минава за няколко седмици. След това мозъка ти се прояснява от хормоналната атака и малко по малко се връщаш към старото Аз.
    Дано да е така :)

бих искал.. да съм си пак привързан към нея, да си върви всичко по вода.. но да не се филмирам чак толкова, и да съм си като преди.

.. доста кофти чувство,ха : )

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Аз искам да изпитам чувстъовото да си влюбен каквото и да е то!!! И аз не мога да ти дам съвет за съжеление .
    I hate cold-blooded people !!!

Може би се изразих малко грубо "гаврене на момиченца"

Имах предвид.. че ги сменях доста редовно.. нямах нищо към тях,просто ей така.. за загуба на време... после имах период, в който не ми се занимаваше грам с момичета... а иначе..

просто искам .. да не мисля постоянно за нея/нас .. това може би ще ми бъде достатъчно,за да имам нормално ежедневие като преди.. явно в началото е така,както каза пичагата по-нагоре....

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    дам много правилно се изрази thebeliever ... пепедутките в стомаха са ... или ги и ни се иска да се махнат .. или ги няма и ни се иска да са там

Град
    София
    Любов...
    Много относително понятие.
    Истинката любов е тази,която си за винаги с човекът до теб.
    В бедност,в радост и мъка.
    След 30+години заедно може да кажеш спокойно,че обичаш човекът до теб.Важното е никога да не се отказваш от човекът ,с който си.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Дори и големият звяр може да обича и да бъде наранен.
    Ти не можеш да спреш да изпитваш чувства към нея.Трябва да се радваш,че знаеш какво е любов,защото има ужасно много хора,които биха дали всичко,за да изпитат това,което ти е на теб.
    Това е чувството на...любовта от разстояние въпреки,че вие още сте заедно в смисъл тя не е заминала(до колкото разбрах).На теб просто ти става ужасно кофти като се сетиш,че ще отиде на друго място и няма да я виждаш цяло лято(примерно) и другото нещо е,че ти се случва за първи път да обичаш някой толкова и още ти е трудно да го осъзнаеш-това е да я обичаш повече от себе си и...да се чувстваш безсилен,сякаш тя те притежава,а ти не можеш да се възпротивиш.Някои хора се плашат от толкова силна обич...
    Има различни видове любов,но определено,когато я изпиташ я познаваш.Несподелена,споде лена...от разстояние,прекратена поради нещо(заминаване ,смърт и тн) и други.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    както каза пичагата по-нагоре....
    Момиче съм, бе хора.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    както каза пичагата по-нагоре....
    Момиче съм, бе хора. :lol:
    Е извинявай.. ама аз как да разбера , че си момиче? :-D

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Дори и големият звяр може да обича и да бъде наранен.
    Ти не можеш да спреш да изпитваш чувства към нея.Трябва да се радваш,че знаеш какво е любов,защото има ужасно много хора,които биха дали всичко,за да изпитат това,което ти е на теб.
    Това е чувството на...любовта от разстояние въпреки,че вие още сте заедно в смисъл тя не е заминала(до колкото разбрах).На теб просто ти става ужасно кофти като се сетиш,че ще отиде на друго място и няма да я виждаш цяло лято(примерно) и другото нещо е,че ти се случва за първи път да обичаш някой толкова и още ти е трудно да го осъзнаеш-това е да я обичаш повече от себе си и...да се чувстваш безсилен,сякаш тя те притежава,а ти не можеш да се възпротивиш.Някои хора се плашат от толкова силна обич...
    Има различни видове любов,но определено,когато я изпиташ я познаваш.Несподелена,споде лена...от разстояние,прекратена поради нещо(заминаване ,смърт и тн) и други.
    точно........

Град
    е чак па любовта.. при нея едва ли е така,просто сме щастливи за сега как се развиват нещата.. и гледам да не създавам излишни филми с мойте.. "влюбвания" и не искам да и го показвам, просто ми е странно и не ми е мн приятно това чувство .. незнам дали ме разбирате, и аз трудно се разбирам .. хаха
    Не се дръж като мачо,на който му е един вид под нивото да се влюбва и тва да казваш,че се стараеш да не показваш,че си влюбен е голяма глупост.Човек разбира какво има чак,когато го изгуби...не прави така,че тя да не разбере наистина колко държиш на нея.Просто живей и чувствай като нормален човек,а не 'железния theonlyone92".

Не се дръж като мачо,на който му е един вид под нивото да се влюбва и тва да казваш,че се стараеш да не показваш,че си влюбен е голяма глупост.Човек разбира какво има чак,когато го изгуби...не прави така,че тя да не разбере наистина колко държиш на нея.Просто живей и чувствай като нормален човек,а не 'железния theonlyone92".
    Не искам да и го показвам сега... понеже ако и го покажа, а тя както казах след 2 месеца ще заминава да работи цяло лято(нищо,че ще се виждаме дори и за 1 -2 дена) ... всички знаем , колко връзки са приключвали така... какво ще правим тогава? Цялото мъжко дойстойнство на вятъра ще отиде.. може и да греша

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    ^ Момчето, едва ли мисли в такава перспектива занапред.
    Е..надали мисли в такава огромна перспектива напред,но исках да кажa,че,когато не се отказваш от човекът до теб в каквито и да е ситуации,чак тогава можеш да кажеш с пълно основание,че обичаш човекът до себе си.Нали знаеш,любовта не е само на думи.Аз примерно като съм с някой,запознали сме се скоро,станали сме гаджета,е не мога да му кажа веднага,че го обичам.Няма как да го обичам като сме се запознали скоро и никой не е доказал любовта си към другият.Харесване,привлича не,да..но друргото ,ЛЮБОВТА ,това да си готов на всичко за другият,идва чак след като ти докаже колко те обича,а не само на думи.За мен ''обичам те''е много силна дума,която значи много и,която я ползвам само по предназначение,когато наистина я чувствам.

не съм я казвал тая дума... поне в този смисъл

бих искал да и я кажа.. някога

но все още мисля,че е рано..

Град
    Боже това мъжко достойнство...Първият човек,когото обичах повече от себе си се изплаши и мисля,че се държеше точно като теб.Ходеше с различни момичета и тн...както и да е,няма да разказвам историята.Просто накрая се оказа,че и той не иска да покаже истинската си същност въпреки,че аз и без това я виждах в него.Беше го страх да бъде обичан и следователно,когато аз имах нужда от него той изчезна-от страх ...и мъжко достойнство.
    Майната му на заминаването.Покажи й колко държиш на нея,обичай я и й го казвай.Истинският мъж не е този,който се страхува от болка в любовта,а този,който дори и след разбито сърце пак може да обича,дори и с малко страх от нараняване.Ние не сме машини,обичай и бъди обичан,защото няма по-хубаво нещо от това и не може да се сравни с нищо друго...

Град
    София
    Не се дръж като мачо,на който му е един вид под нивото да се влюбва и тва да казваш,че се стараеш да не показваш,че си влюбен е голяма глупост.
    Сънсет,ако не си разбрала до сега....на всички мъже им е трудно да показват чувствата си,защото те са силните.
    Точно от тях се изисква и очаква да изкарват парите и да издържат семейството,точно с това те доказват,че обичат жена си и децата си.
    Няма да седнат да реват и да се лигавят..Постави се малко и на тяхно място..От сутрин до вечер работят като луди..и то повечето от тях не са зад бюрото и на телефона,a извършват тежка физическа работa.

Град
    Извинявай,но те не са семейство,че той едва ли не да няма право да е по-нежен.
    Много добре знам,какво означава да си силния пол и да работиш от сутрин до вечер.Всеки божи ден ми се случва,защото в моето семейство се получава така:майка ми иска да се почувства обичана не,защото е някоя лигла,просто е преживяла много неща...и е осъзнала,че не парите и работата са всичко,а трябва човек да се замисли за истински важните неща,докато приятелят й казва "Аз работя от сутрин до вечер,достатъчно е,че плащам сметките и се грижа за всичко,а ти искаш и от горе на това да ти казвам,че те обичам!" ...

Добре,бъдете си мъжкари,но някой ден след години ще осъзнаете,че преди време просто е трябвало да й кажете "Обичам те мамка му,дори и сега да ми е гадно,че ти го казвам,защото се чувствам слаб.Ти ме правиш да се чувствам слаб и мразя това ,но обичам теб". Никое момиче не иска да и свалят звезди,но той да се държи мъжки ,защото има пенис...сам си вкарва автогол.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Добре,бъдете си мъжкари,но някой ден след години ще осъзнаете,че преди време просто е трябвало да й кажете "Обичам те мамка му,дори и сега да ми е гадно,че ти го казвам,защото се чувствам слаб.Ти ме правиш да се чувствам слаб и мразя това ,но обичам теб". Никое момиче не иска да и свалят звезди,но той да се държи мъжки ,защото има пенис...сам си вкарва автогол.
    Автогол,ти сериозно ли?
    Addicted to Addictions

Град
    София
    Sunset,Еми...мъжете обикновенно са така..веднъж казват обичамте,после го доказват.Пък например имам един бивш,който след всеки секс и преди секс ми казваше обичамте,но мен ми беше едно такова безразлично и гадно същевременно,защото знаех,че го казва с няква цел,a не просто от чистите си чувства и любов към мен.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Братле любовта е поезия...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си