- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувството... да си влюбен ?
А не бе бъзикам се играчПървоначално написано от BgHtH
![]()
VaMpiRKaTaaa,щом е искал нещо,значи ...тук случая според мен е по-различен.Той явно наистина я обича,но не може да си позволи да й го покаже.
Колкото и да те е страх да не те наранят авторе,все някой ден ще стане и това е нормално.
Имаше едно момиче.. с което се занимавах доста години.. близо 3 + , това беше доста отдавна.. и просто тогава ми беше супер гадно .. няма да обеснявам историята , но главно заради нея започнах так ада се държа с тези сегашни кифленца(без сегашната), та тогава.. бях малък,балъчец и.. показвах чувствата си , плаках пред нея.. и тн, и от тогава се научих , да не си ги показвам.. защото ме правеше на гъз,като и показвах колко съм слаб.. просто ме е страх да не стане същото.. защитна реакция ли,незнам.. но може би ще рискувам.. но няма да е сега.
просто и в момента едвам сдържам сълзите си,но предпочитам така... чесно казано
Като те гледам си готин.
Можеш да имаш всяка кифла.
Но ти искаш точно тази,която не можеш веднага да я имаш.
Винаги така става.
И да ти кажа,да покажеш чувствата си,не е проява на слабост,a напротив.
Иска се много смелост и силна воля,зада го направиш.
Незнам дали ме разбра.. аз съм с нея и ни е супер яко заедно,тя е много различна..по-голяма е от мен,по-опитна е..
а кифли... колкото искаш,просто те не струват и не ме впечатляват.. ама грам.
просто ме е страх от 2 неща.. които са свързани
1вото.. че съм влюбен до уши в нея.. и 2рото, влюбен в неподходящ момент.. скоро ще заминава ( което се разбра онзи ден и няма как да се отложи ) и ме е страх.. да не я изгуба.. това е цялата история
Точно така!Аз не съм казала,че е лесно,но дори и да останеш разочарован и да те боли,трябва да го приемеш и да минеш напред.Някой ден,когато срещнеш друго момиче,на което да искаш да кажеш 'обичам те' -да го направиш...Ето това е мъжка постъпка.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ми тогава иди с нея.
И си намери работа там.
Хем ще си с нея.
Мислите ли.. че в днешно време,момичетата вярват на тези думи.. впечатляват ли ги...
просто при мен може и да е истинско, но да си помисли,че преувиличам или ддз.. не искам да се изложа като му дойде времето..
може би,преди да замине ще е подходящия момент.
а иначе.. не е лесно, да си намера работа на морето в момента,повечето наемат хора с връзки или .. наемат момичета(барманки,сервитьо рки и тн)
но си търса,да и няма да се откажа..
другата пречка е , че имам изпити.. 12ти клас съм и ще уча в колеж... което е 3тия проблем
^Еми,ако трябваше да теглиш на везната колежа или момичето,което обичаш..
Кое щеше да избереш?
ох .. не я обичам! просто съм влюбен в нея
а иначе.. и аз искам да си почина 1 година и да започна колеж догодина.. но не зависи от мен... ще видим.
мерси много за прекарания час в чатове.. и изливане на мъки и тн , беше ми доста приятно Вампирке. :)
И ако не срещнеш момичето или не й го кажеш какво излиза ,че не си мъж ли?Не мога да се съглася.Първоначално написано от SuNsEt
theonlyone92,брато страхът не е никога добър съветник.![]()
☆ Addicted to Addictions
Намерил си си майсторицата![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
добре че каза и аз те мислех за ''пич''Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Не съм чела другите мнения, но моето мнение е, че определено я харесваш много, а за любов само ти си знаеш ..![]()
След като нещата вървят добре и си щастлив с нея, недей да го мислиш какво ще става за напред ами си изживей хубавите моменти .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1.да това е любовта.
2.Радвам се, че най-накрая някой те е вкарал в правия път.
3.Ако имаш възможност намери си и ти работа в същия град в който ще е тя и ще бъдете заедно.
Извинявам се обаче много ме дразнят такива "Подигравах се с еди си кой защото си го заслужаваше" , никой на тоя свят не заслужава нищо лошо.. замисли се може би сега ти се връща за това, че си се гаврил с другите. Иначе успех.![]()
Няма проблеми,тема преди 2 години..
Скоро ще почнат да пишат по теми отпреди да е създаден форума![]()