.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Добре,бъдете си мъжкари,но някой ден след години ще осъзнаете,че преди време просто е трябвало да й кажете "Обичам те мамка му,дори и сега да ми е гадно,че ти го казвам,защото се чувствам слаб.Ти ме правиш да се чувствам слаб и мразя това ,но обичам теб". Никое момиче не иска да и свалят звезди,но той да се държи мъжки ,защото има пенис...сам си вкарва автогол.
    Автогол,ти сериозно ли?
    А не бе бъзикам се играч

VaMpiRKaTaaa,щом е искал нещо,значи ...тук случая според мен е по-различен.Той явно наистина я обича,но не може да си позволи да й го покаже.

Колкото и да те е страх да не те наранят авторе,все някой ден ще стане и това е нормално.

Имаше едно момиче.. с което се занимавах доста години.. близо 3 + , това беше доста отдавна.. и просто тогава ми беше супер гадно .. няма да обеснявам историята , но главно заради нея започнах так ада се държа с тези сегашни кифленца(без сегашната), та тогава.. бях малък,балъчец и.. показвах чувствата си , плаках пред нея.. и тн, и от тогава се научих , да не си ги показвам.. защото ме правеше на гъз,като и показвах колко съм слаб.. просто ме е страх да не стане същото.. защитна реакция ли,незнам.. но може би ще рискувам.. но няма да е сега.

просто и в момента едвам сдържам сълзите си,но предпочитам така... чесно казано

Град
    София
    Като те гледам си готин.
    Можеш да имаш всяка кифла.
    Но ти искаш точно тази,която не можеш веднага да я имаш.
    Винаги така става.
    И да ти кажа,да покажеш чувствата си,не е проява на слабост,a напротив.
    Иска се много смелост и силна воля,зада го направиш.

Незнам дали ме разбра.. аз съм с нея и ни е супер яко заедно,тя е много различна..по-голяма е от мен,по-опитна е..
    а кифли... колкото искаш,просто те не струват и не ме впечатляват.. ама грам.

просто ме е страх от 2 неща.. които са свързани

1вото.. че съм влюбен до уши в нея.. и 2рото, влюбен в неподходящ момент.. скоро ще заминава ( което се разбра онзи ден и няма как да се отложи ) и ме е страх.. да не я изгуба.. това е цялата история

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Като те гледам си готин.
    Можеш да имаш всяка кифла.
    Но ти искаш точно тази,която не можеш веднага да я имаш.
    Винаги така става.
    Точно така!Аз не съм казала,че е лесно,но дори и да останеш разочарован и да те боли,трябва да го приемеш и да минеш напред.Някой ден,когато срещнеш друго момиче,на което да искаш да кажеш 'обичам те' -да го направиш...Ето това е мъжка постъпка.

Град
    София
    Ми тогава иди с нея.
    И си намери работа там.
    Хем ще си с нея.

Мислите ли.. че в днешно време,момичетата вярват на тези думи.. впечатляват ли ги...

просто при мен може и да е истинско, но да си помисли,че преувиличам или ддз.. не искам да се изложа като му дойде времето..

може би,преди да замине ще е подходящия момент.

а иначе.. не е лесно, да си намера работа на морето в момента,повечето наемат хора с връзки или .. наемат момичета(барманки,сервитьо рки и тн)
    но си търса,да и няма да се откажа..

другата пречка е , че имам изпити.. 12ти клас съм и ще уча в колеж... което е 3тия проблем

Град
    София
    ^Еми,ако трябваше да теглиш на везната колежа или момичето,което обичаш..
    Кое щеше да избереш?

ох .. не я обичам! просто съм влюбен в нея

а иначе.. и аз искам да си почина 1 година и да започна колеж догодина.. но не зависи от мен... ще видим.

мерси много за прекарания час в чатове.. и изливане на мъки и тн , беше ми доста приятно Вампирке. :)

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Точно така!Аз не съм казала,че е лесно,но дори и да останеш разочарован и да те боли,трябва да го приемеш и да минеш напред.Някой ден,когато срещнеш друго момиче,на което да искаш да кажеш 'обичам те' -да го направиш...Ето това е мъжка постъпка.
    И ако не срещнеш момичето или не й го кажеш какво излиза ,че не си мъж ли?Не мога да се съглася.

theonlyone92,брато страхът не е никога добър съветник.
    Addicted to Addictions

Град
    София
    И мен (:
    ОТ мен лека нощ

Супер фен
    Намерил си си майсторицата
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    за чувството - да, това е да си влюбен

съвет не мога да ти дам ..

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    както каза пичагата по-нагоре....
    Момиче съм, бе хора.
    добре че каза и аз те мислех за ''пич''

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не съм чела другите мнения, но моето мнение е, че определено я харесваш много, а за любов само ти си знаеш ..

След като нещата вървят добре и си щастлив с нея, недей да го мислиш какво ще става за напред ами си изживей хубавите моменти .. (:

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    1.да това е любовта.
    2.Радвам се, че най-накрая някой те е вкарал в правия път.
    3.Ако имаш възможност намери си и ти работа в същия град в който ще е тя и ще бъдете заедно.

Извинявам се обаче много ме дразнят такива "Подигравах се с еди си кой защото си го заслужаваше" , никой на тоя свят не заслужава нищо лошо.. замисли се може би сега ти се връща за това, че си се гаврил с другите. Иначе успех.

Цитирай Първоначално написано от theonlyone92 Виж мнението
    По - принцип..... си падах играч.. сменях ги редовно,гаврех се с някой "момиченца"...... които си го заслужавали до една степен.. не вярвах,че някога ще се влюба,че ще срешна някое момиче, което да ме "оправи" и да ми докаже.. че никога не се знае, какво те чака на другия ъгъл..

и ето , че сега съм с едно момиче доста време.. по - голяма е от мен,доста сериозно върват нещата за сега и.. понеже бях написал в една предишна моя тема, че (всичко е перфектно но обстоятелствата са такива,че тя ще трябва да замине да работи лятото на морето) и сърцето ме свива..

та по темата.. това ли е чувството?

да нямаш спокоен сън... да мислиш само за него/нея? да ти тупти сърцето постоянно... да се храниш по-малко и да искаш постоянно да си с него/нея.. така е при мен... направо ми се е*ава майката, искам пак да съм си свободен,да си правя квото искам.. да си се наспивам , да си тренирам излизам по-често с приятелите ми.. но от друга страна ми е супер готино когато сме аз и тя.. като спиме заедно и се събуждаме сутрин... станал съм ебати лигльото.. нищо , че пред нея не го показвам и гледам да се държа мъжки .. дайте ми някакъв съвет,че ми е доста тежко
    Дам и аз сам така, даже по зле . До преди 1 месец не беше така, но на последак почнахме да се виждаме често, и сега ако не я видя ми е доста тежко

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    been there, done that

Супер фен Аватара на minchorna
    Няма проблеми,тема преди 2 години..
    Скоро ще почнат да пишат по теми отпреди да е създаден форума

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Отиди да работиш при нея
    Summer (h)