.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен
    Град
    bg

Гадни подкожни пъпки

Знам ,че има много теми за това.Излезе ми една ужасна пъпка на носа до вчера ми нямаше нищо днес като се събудих гледам тази пъпка на носа си и не само тя и една друга на брадичката си както и около носа.Но тази на носа е като планина огромна какво ли не правих ,то не беше почистване с лосиони,почистване с тоалетно мляко утре на маска ще ходя.Вече се чудя на си купя ли онази четка НА Garnier.Пудра и фон дьо тен не ползвам защото знам,че порите още повече ще се запушат.И сега сигурно ще кажете:Тая не си е почиствала лицето преди и сега се чуди как да се оправи.Не е вярно всяка вечер си чистя лицето не мога да разбера как ми излязоха толкова много пъпки.

На някои момичета им се появяват пъпки преди да им дойде. Или шоколад? Много могат да бъдат причините.
    А ти не мий с лосиони и т.н., а мажи с кремове против пъпки. Аз си ползвам един от години и спряха да ми излизат пъпки от него, също така и като ми излезе пъпка бързо минава като я намажа с него.
    И на мене много пъти ми се е случвало така. Даже като ми излезе пъпка по средата на носа или някъде другаде там и полудявам. И по брадичката са ми излизали. Т.е. под нея. Даже и така наведнъж и по носа и брадичката.

Повече от фен
    Aз имам същия проблем .. Наистина намалих със сладките храни,но те все си излизат . Мия си лицето само вечер и му слагам крем здраве Докато изчезне подкожната пъпка сигурно ще трябват седмици .. ПФФ писна ми !!
    БТВ,някой знае ли как се образува ?? И с какво е по-различна от остналите Просто ми стана интересно.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    По-различна е, че не премахваш мъртвата кожа от лицето си (не ексфолираш кожата) и си е нормална пъпка, просто не може да пробие на повърхността и да и се покаже бялото връхче.. Аз съм си пробивала със нагорещена игла, ама не си е оферта. Ползвай спирт, най-добре салицилов, той ще помогне най-горния слой на кожата където е пъпката да се забели и тя да се покаже на повърхността..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на lqlq89
    И козметичката ми ми ги пробива с игла, като е напарена кожата, разбира се. Ама у нас само не бих пробвала.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
    На някои момичета им се появяват пъпки преди да им дойде. Или шоколад? Много могат да бъдат причините.
    А ти не мий с лосиони и т.н., а мажи с кремове против пъпки. Аз си ползвам един от години и спряха да ми излизат пъпки от него, също така и като ми излезе пъпка бързо минава като я намажа с него.
    И на мене много пъти ми се е случвало така. Даже като ми излезе пъпка по средата на носа или някъде другаде там и полудявам. И по брадичката са ми излизали. Т.е. под нея. Даже и така наведнъж и по носа и брадичката.
    А какъв крем използваш?
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Фен
    Град
    bg
    Аз ползвам ролончето Garnier pure avctivw.Вчера си го взех и на опаковката пише,че до 2 дни изсушава пъпките.Като си го сложих за пръв път пъпката леко спадна искам да видя какво ще е утре в други ден.Надявам се поне малко да е отминала защото имам концерт на който ще пея и не мога да изляза на сцената с пъпка.Сигурно ще ми кажете да си сложа пудра или фон дьо тен.Да ама нали те запушват порите и излизат още повече пъпки.

Фен
    Град
    bg
    Край реших да си купя фоб дьо тен.Знам,че си противореча,но тая пъпка излезе преди седмица и няма подобрение а утре почваме даскало и не искам да ми се подиграват за 1 пъпка защото в моя клас има едни изроди дето на мен за 1 пъпка ми се подиграват а тези дето имат 100 пъпки и фон дьо тен нищо не им казват.Не,че съм няква дето иска винаги да я харесват,но просто ми писна от тя изроди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си