- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- детстве съм как да си намеря момиче
в моя клас има 3 момчета които са го правили с момичета от село или друг град мастурбацията вече не ме задоволява
казваите плс
Не мисли къде да си го навреш, а си седни на задника и прочети 5 пъти учебника по български, та поне да прилича на нещо правописът ти.
^^^
Бургас <3
Преобличаш се в черни дрехи с маска на лицето и дебнеш вечерта в, някой тъмен ъгъл. И като мине, някое момиче излизаш с ножа и викаш: невинноста или живота ! Ако е сама със сигурност ще ти пусне.
Same shit,different day .
Хах,на колко си ?? 99% може бии искаш да изгубиш девствеността сии от гъзария..тц,ноу комент
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
нема ли подивели за хуй селянки там
то густо, то пусто
Потърси я в аптеката.
Бързо ли говоря бейбе или бавно слушаш ти ?
Днес ми се целува с тебе .. ще го направя казвам ти !
Бързо ли говоря бейбе или бавно слушаш ти ?
Искам те от много време ще те получа казвам ти!
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Тамън си мислех, че нещо няма активност тия дни във форума и ето че, глупавите теми пак са на власт и опозицията ги бори с катинари![]()
По темата: кофти пич, к'во да ти кажа... вече почти няма момичета, и ние търсим под дърво и камък, който си намери, негова си е и не я споделя с братята
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ако знаеше как нямаше да е интересно нали?Помъчи се още малко,все ще се появи.![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Пробва ли с прахосмукачка ... ?? Все едно някоя тигрица ти го е засмукала ..![]()
Първоначално написано от Destroyer89
![]()
![]()
![]()
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
ДеТСТвен O_o някой да вземе химикала от ръцете му...
God is an idiot, I have DNA...
ако не знаеш как, още не си дорасъл за това
ако толкова пък държиш направи следното:
1 земи си гумен нож
2 отиди в кварталния магазин
3 извади го (ножа) и го вдигни да се вижда
4 стой така, докато не дойде полиция
5 накрая институциите ще свършат останалото и докат се усетиш, ще си се уединил в килията с кольо жарта или с цялото източно крило под душовете
Намери си акъла първо, после си търси момиче.
Welcome to the Jungle...
axxaxaxaxaxaПървоначално написано от naQkataRaota
Право в селската дискотека,а ако имаш и малко парички или поне се преструваш че имаш все някоя селска кучка ще ти падне на колене споко![]()
абеее ти на колко си бе![]()
No need to ask
He's a smooth operator
на магистралата ще ти излезе късмета
Пич иди на гробището и причакай някое погребение ( по възможност нека е на жена ;д ) изчакай хората да са разотидат , изрови въпросният труп, съблечи му квот има.. и действай ; )) аз тей прая кат ми са доебе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш на магисталата преди това си спестил некой лев,и чакаш там! Ще намериш това което търсиш...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт