.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Някакъв проблем ли имам? :s

Здр С приятелят ми водим полов живот ,но аз явно имам някакъв пробелем.Доста ме възбужда и тъй подобни ,но не мога да свърша.Той доста пъти свършва правим го доста дълго с надеждата ,че и аз ,но не става.И той ме пита не ти ли се иска или мен не ме искаш.Искам не го правя без желание.Мисля ,че той е човека обичам го ,но не знам не става.А и имам още един въпрос какви противозачатъчни мога да си взема.Винаги след секс ме хваща някакъв страх да не забременея.Не ползваме кондом той ме пази уж.

Град
    Там някъде
    Според мен почнете да използвате презервативи,за да си спокойна.Относно свършването ако си напрегната или под стрес,депресия или др. много трудно свършваш.Пробвай да се отпуснеш напълно когато го правите

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gotinata1515
    Според мен почнете да използвате презервативи,за да си спокойна.Относно свършването ако си напрегната или под стрес,депресия или др. много трудно свършваш.Пробвай да се отпуснеш напълно когато го правите
    Тука мога да добавя, че може да си още доста малка...
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    +1 с коментара отгоре

може от там да идва проблема

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sunflower11
    На 18 съм
    Аз на 18 свърших за пръв път.
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За да свършиш трябва да си максимално отпусната и спокойна, умът ти да е само в секса. Това няма да стане, докато не се пазите и не си на 100%, че няма да забременееш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако правиш секс отскоро е нормално. Не се притеснявай.

Първо докато го правите се съсредоточи върху нещо, което много те възбужда. И задължително си стимулирай клиторчето(търкай го яко ). Ако чакаш да свършиш вагинално или squirt ще ти е доста трудно. Но предполагам, че клиторно няма да имаш затруднения.

НЯМА ЛИ ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ ?!?!?!
    после ще има 934739874 теми "бременна ли съм или не".. за едни 50 ст. се стискате..

по темата: малко жени като цяло успяват да свършат така, че не се притеснявай.. : )
    айде успех и ти пожелавам един страхотен оргазъм скоро време ^^
    everybody lies !

Град
    София
    Отпусни се.
    Не мисли за нищо.
    Усети моментаи му се наслади.

имаш ли 15

Голям фен
    Отпусни се по време на секс,съсредоточи се върху приятните усещания между вас.Опитвайте да го правите в някоя твоя любима поза,която те възбужда много.И преди всичко използвайте презервативи.Хормоналните контрацептиви намаляват либидото при жените,както и е възможно жената по-трдуно да се "овлажнява" по време на секс.
    По време на секс се гали и ти,ти самата знаеш най-добре кое те възбужда максимално.Хайде успех и много оргазми занапред

По горе казах ,че съм на 18.Не се стискаме за 50 ст просто той не иска с кондом.

може би още не ти е дошло времето .. има жени, които на 20, 25, 30 дори не могат да свършат!

Да не се притеснявам тогава,че имам някакъв проблем

Цитирай Първоначално написано от danielpetrov1991
    Първо докато го правите се съсредоточи върху нещо, което много те възбужда. И задължително си стимулирай клиторчето(търкай го яко ). Ако чакаш да свършиш вагинално или squirt ще ти е доста трудно. Но предполагам, че клиторно няма да имаш затруднения.

+1

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Верно е добре да почнете да се пазите. Щом не искате с презервативи, си вземи направление от личния лекар за гинеколог и говорете за някакви подходящи контрацептиви (хапчета). Така е най-подходящо.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си