- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- края на срещата...
Здравейте !![]()
Имам един въпрос (леко глупав,но все пак...) :
Винаги ли първата среща трябва да завиршва с целувка? В смисъл допадна ли сте си,забавлява ли сте се...Как са зъвършвали вашите първи срещи ?![]()
Не, освен ако не се познавате от доста време и можеш да й имаш доверие на момичето, а не да побягне на втората минута като попарена. Хубавите неща се градят с времето..
А,е извинявай, не съм обърнала внимание явно.Ами както казах по-горе, ако му нямаш толкова доверие, не бързай да му се хвърляш, опознай го или му 'дай някакъв срок' в който може да впечатли и тогава си прави заключенията. От прибързани стъпки няма смисъл, ако иска неща сериозно от теб, ще се постарае.
![]()
До човек си е ,примерно аз като бях по-малък винаги гледах така да извъртя нещата че момичето да ме целуне първо.Има някой момичета дето ако не ги награбиш си мислят че не ги харесваш,нещо по тях не е наред и т.н
☆ Addicted to Addictions
аа тва за награбването не важи при мен..а иначе тия работи кой да направи първата крачка...ми май трябва да е момчето..по-готино е според мен де![]()
Съвсем не е задължително, та дори според мен, ако не се познавате достатъчно е по-добре да пропуснете целувката.![]()
Обичам да съм по - пасивната страна на тези неща. Ако ме харесва достатъчно - да ме целуне, аз не хапя (поне в началото). По всички други въпроси, колкото на моменти съм откровена до болка, толкова и понякога обичам да се занимавам с подмолни дейности, колкото за интригата.
Ако смяташ да излизате отново е добре да му ударите една целувка, все пак нищо няма да ти стане, а и ще му намекнеш, че си го харесала.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
а ако не го целуна има ли шанс да си помисли че не го харесвам .. ?(любопитно ми е мнението ви,за т`ва толкос мн разпитвам..)
Ако се познаваме от по-дълго време може да завърши с една хубава целувка.Но аз съм на принципа целувка по бузата.
![]()
По-бузата ? Да не ме изпраща майка ми на 1-вия учебен ден в 1-ви клас![]()
![]()
е защо бе..? не е ли сладко-целувка по бузата..в смисъл да те накара да искаш повече ?
Целувка по бузата
Така целуваме всички близки, роднини и приятели, за да покажем чувства или уважение. Но така целуваме и половинката ни. Когато целуваме човека, когото обичаме така, ние му подаряваме много специална целувка. Тя е коренно различна от целувката на устните или френската целувка, защото крие в себе си една детска спонтанност. Тя е до голяма степен лишена от еротичното и посветена на едно чисто, дълбоко платонично чувство.
Така възприемам този жест.
Ако го целунеш по бузата ще си помисли, че искаш да сте само приятели. Щом толкова държиш да си активната страна и да пришпорваш работите, просто го целуни и толкова. Не го мисли много, защото само ще става по - сложно.
И това го има...
Към авторката.....абе каквото направиш, важното е да ти е 'убао.![]()
съгласна съм с по-горното мнение
моята първа среща започна с целувка ;дд
му boy
По врата!![]()
Тооолкова е женско и е тооолкова якоПървоначално написано от babity
![]()
Първата среща ако завърши с целувка - какво ли ще се случи на втората?!Според мен е сууупер прибързано и не бих го направила.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
+1 изчакай перфектният моментПървоначално написано от inlove21
![]()
Почти винаги е различно,имала съм срещи при,които всичко завършва с едно ръкостискане,или само с една усмивка,но срещите завършващи с целувка най-ги харесвам![]()
![]()