.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Какво да правя ?

Здравейте мили хорица ^^ Ето я и моята скромна историйка.Миналата събота се разделих с едно момче.Бяхме заедно година и половина точно.Той ми е ... (по-скоро беше) най-сериозната връзка и в последния месец ставаха мноооого кофти скандали.Като скъсахме в началото сякаш не ми пукаше , обаче сега просто ужасно ми тежи това.За тази седмица в която сме скъсали излизах с няколко момчета опитах се да си насоча интересите към друг ,но сякаш ми е досадно като съм с други.Дори нямам желание за секс с други просто яко ме наляга депресията.Та основния проблем е,че няма и не искам да го преодолея , а вече сме късали толкова много пъти , че той си мисли , че го разигравам и такива глупости ... искам си го обратно ама си мисля ,че тоя път беше окончателно ... моля ви дайте ми няква идея кво да правя и изобщо ... струва ли си .. ?

Всяко начало си има и край. С времето ще го преодолееш, но от теб зависи колко време ще ти трябва.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Време и приятели са ти нужни .. нормално да ти е кофти .. аз след месец връзка , дето на фона на година е нищо , какви работи сътворих .. сега също не си представям ако стане нещо .. иначе свикнала си с човека , близък ти е .. няма какво да насочваш към други , дай си малко свобода

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Ако наистина го обичаш трябва да говориш с него , за да не съжаляваш после, но ако искаш да го забравиш просто ти трябва повече време ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами нормално е да не ти се получават все още нещата с други момчета - ходили сте година половина, а е минала само седмица от раздялата ви... Трябва ти време
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Цитирай Първоначално написано от bambolka
    Ако наистина го обичаш трябва да говориш с него , за да не съжаляваш после, но ако искаш да го забравиш просто ти трябва повече време ...
    зависи .. ако тя го е скъсала .. много тъпа постъпка ще бъде .. да го разиграва но щом вече не се разбират , както казва .. смисъл няма

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Цитирай Първоначално написано от Fizz
    Цитирай Първоначално написано от bambolka
    зависи .. ако тя го е скъсала .. много тъпа постъпка ще бъде .. да го разиграва но щом вече не се разбират , както казва .. смисъл няма
    но пък щом го е скъсала значи е имало причина .. а стига да имат желание могат да разрешът свтоите спорове и пак да си се разбират

Голям фен Аватара на asasfdf
    ако е минала почти седмица, а даже и нямаш желание за секс с момчетата, с които си излизала, явно наистина го обичаш

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Всяко зло за добро !!!
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Да ,аз го скъсах насред Борисовата градина но сякаш нещата останаха недоизяснени.Той ми каза да забравя за него , но не мога не искам никой друг.Искам си го обратно с цената на всичко ,въпроса е дали той го иска. Наистина адски съм се привързала към това момче ,въпреки че понякога си мисля че не ме заслужава.Иначе скъсахме защото допуснах най-тъпите грешки - да му изневерявам и той май започна да се усеща . А и както казах много се карахме . Да ,знам , аз съм виновна и ако имах как да върна времето назад никога не бих го направила ... Обожавам го

На него трябва да му зададеш този въпрос , за да разбереш какво иска.

Той не иска да говори с мен .

много е гадно така ... аз най-мразя някой да ме отбягва - предпочитам да ми каже какво мисли колкото и тъпо да ми стане от колкото да не говори с мен

Голям фен Аватара на asasfdf
    той да не те заслужава, а ти си спиш тайничко с тоя-оня. разкажи нещо и за него, засега се представяш себе си лошата и не ни мотивираш особено да те подкрепяме : P

Продължи напред. Колкото и лесно да звучи- не е, но е единственото нещо, което можеш да направиш, за да си помогнеш на тоя етап от живота ти.

Цитирай Първоначално написано от nichiiq
    Да ,аз го скъсах насред Борисовата градина но сякаш нещата останаха недоизяснени.Той ми каза да забравя за него , но не мога не искам никой друг.Искам си го обратно с цената на всичко ,въпроса е дали той го иска. Наистина адски съм се привързала към това момче ,въпреки че понякога си мисля че не ме заслужава.Иначе скъсахме защото допуснах най-тъпите грешки - да му изневерявам и той май започна да се усеща . А и както казах много се карахме . Да ,знам , аз съм виновна и ако имах как да върна времето назад никога не бих го направила ... Обожавам го
    Защо го скъса, ако не е тайна? Нормално е да не иска и на снимка да те вижда, наранила си го...

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    той да не те заслужава, а ти си спиш тайничко с тоя-оня. разкажи нещо и за него, засега се представяш себе си лошата и не ни мотивираш особено да те подкрепяме : P
    Ами дразни ме това , че винаги като се скараме трябва да чакам с дни да му мине и стават големи циркове.И никога не поема вината върху себе си ,все аз съм виновна.Най-смешното е ,че 3 дни преди да скъсаме ми предложи брак , ние сме прекалено малки за такива неща.Сигурна съм ,че му пука , даже и сестра му започна да се намесва.Като късахме пак той беше виновен.Общо взето му се обади някаква която уж е бивша на негов мн добър приятел обаче пък му стана много близка ,ей така от нищото.Въпреки ,че аз си знам , че няма нищо между тях ... аа ... и никога не си спазваше тва което каже : ше те водя еди къде си еди кога си ... да бе добре ... ше те запозная с нашите ... да бе добре ... ГОДИНА И ПОЛОВИНА НЕ МЕ Е ЗАПОЗНАЛ С РОДИТЕЛИТЕ СИ ?! изобщо, само празни обещания и нищо ... и все пак ... още си го обичам и не искам да го губя защото въпреки всичките му бъгове той е едно наистина много свястно и красиво момче и много си го обичкам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си