.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен

преди връзка

Значи искам да ви попитам ,, Преди с някой да почнете да ходите, кой първи си признава чуствата .. има ли случаи в които момичето първо да признае и после момчето и да почнат .. малко смешно,но ..
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Има, естествено..
    А сега по - често вече направо действат с целувка..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Естествено,че има.. Както момчетата правят първата крачка,така и момичетата.. Нищо ненормално няма в това..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Естествено,че има.. Както момчетата правят първата крачка,така и момичетата.. Нищо ненормално няма в това..
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Супер фен Аватара на djipsito
    Има и няма лошо. Ама на мен ми харесва повече когато нещата станат от само себе си, без изляния, до такава степен да показваш тва което чувстваш (и да ти отвърнат със същото ест.), че думите да са ИЗЛИШНИ.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Има и няма лошо. Ама на мен ми харесва повече когато нещата станат от само себе си, без изляния, до такава степен да показваш тва което чувстваш (и да ти отвърнат със същото ест.), че думите да са ИЗЛИШНИ.
    Според мен думите абослютно никога не са излишни.Те помагат за доброто разбирателствооо между дватама.И е хубаво преди връзка да се разберете какво искате и какво чувствате и определено няма нищо срамно момичето да направи първата крачка!

Цитирай Първоначално написано от catyyyy
    Според мен думите абослютно никога не са излишни.Те помагат за доброто разбирателствооо между дватама.И е хубаво преди връзка да се разберете какво искате и какво чувствате и определено няма нищо срамно момичето да направи първата крачка!
    Говоря за онези обяснения в любов, иначе няма нищо лошо да се разберат. Мен ме дразни когато някое момче, с което съм избрала да бъда и ВИЖДАМ колко ме харесва да тръгне да ми се обеснява. Просто е излишно. Или пък бившия ми... в началото постоянно искаше да му казвам колко го харесвам, направо сам си просеше. Така ми се убива всичко и става даденост.

Говоря за онези обяснения в любов, иначе няма нищо лошо да се разберат. Мен ме дразни когато някое момче, с което съм избрала да бъда и ВИЖДАМ колко ме харесва да тръгне да ми се обеснява. Просто е излишно. Или пък бившия ми... в началото постоянно искаше да му казвам колко го харесвам, направо сам си просеше. Така ми се убива всичко и става даденост.
    Момчетата искат сигурните неща.Точно поради тая причина те е карал да му показваш чувствата си.Единствено когато са сигурни,че отсреща седи момиче,което е на 100% тяхно тогава могат да отворят сърцата си.(което е малко кофтиии)

Момчетата искат сигурните неща.Точно поради тая причина те е карал да му показваш чувствата си.Единствено когато са сигурни,че отсреща седи момиче,което е на 100% тяхно тогава могат да отворят сърцата си.(което е малко кофтиии)
    Аз съм му показвала, той искаше да му го КАЗВАМ. Тия неща се показват и се виждат ако ги има, думите само ги допълват. Не мога аз да ходя от 2 3 седмици с него и вече да му се вричам колко го харесвам и т.н. А не ми ли идва отвътре да го кажа, няма да го кажа ей така да си почеша езика. Тва да си проси да му казвам квото и да било от тоя сорт за мен е жалко и смешно. И показва неувереност.
    Момчетата искат сигурните неща, ама трябва да е някой мега наивния да се върже само на едни думи и да отвори сърцето си...

Голям фен Аватара на xinfamous

Re: преди връзка

Цитирай Първоначално написано от mee3
    Преди с някой да почнете да ходите
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Има случаи естествено

Разбира се, че има. )))

Град
    София
    Всичко е възможно.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz

Anything can happen...
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Най-сладко ми е с целувка. Тогава според мен няма нужда от думи. Досега не съм признавала аз, но предполагам, че при всеки е напълно различно. За мен няма значение кой предприема първата крачка, а е важно накрая всичко да е ток и жица.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не, никога не съм чувал за такова нещо

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    В предишната ми връзка аз направих първата крачка може да се каже,че в сегашната също...аз го целунах първа, но той си го изпроси Ако чакаш винаги момчето да действа първо ще има доооста да си чакаш

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Има, естествено..
    А сега по - често вече направо действат с целувка..
    вече мина времето ''искаш ли да си станем ''гадженца'' ...

действай....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си