Цитирай Първоначално написано от asasfdf
той да не те заслужава, а ти си спиш тайничко с тоя-оня. разкажи нещо и за него, засега се представяш себе си лошата и не ни мотивираш особено да те подкрепяме : P
Ами дразни ме това , че винаги като се скараме трябва да чакам с дни да му мине и стават големи циркове.И никога не поема вината върху себе си ,все аз съм виновна.Най-смешното е ,че 3 дни преди да скъсаме ми предложи брак , ние сме прекалено малки за такива неща.Сигурна съм ,че му пука , даже и сестра му започна да се намесва.Като късахме пак той беше виновен.Общо взето му се обади някаква която уж е бивша на негов мн добър приятел обаче пък му стана много близка ,ей така от нищото.Въпреки ,че аз си знам , че няма нищо между тях ... аа ... и никога не си спазваше тва което каже : ше те водя еди къде си еди кога си ... да бе добре ... ше те запозная с нашите ... да бе добре ... ГОДИНА И ПОЛОВИНА НЕ МЕ Е ЗАПОЗНАЛ С РОДИТЕЛИТЕ СИ ?! изобщо, само празни обещания и нищо ... и все пак ... още си го обичам и не искам да го губя защото въпреки всичките му бъгове той е едно наистина много свястно и красиво момче и много си го обичкам...