.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

английска или немска

асд

Все някой от двата не ти ли харесва малко повече?
    Иначе аз учих немски 6 години и като станах 8 клас избрах английския. Просто вече не можех да го трая.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Френски е езика който ти трябва

Колкото повече, толкова по-добре принципно.... т.е. се запиши с езика, който не знаеш, а междувременно продължавай да си поддържаш английския и ако имаш възможност даже да го подобряваш.... ако взелеш с наглийски ще го научиш многопо-добре от колкото го знаеш сега, но пък английския при добро желание може и сам или на уроци да го научиш... докато при немския не е така, така както юе до научиш в езикова гимнания, по никакъв друг начин няма да успееш.... аз бях така, реших, че искам английски ,защото го бях учила и го знаех доста добре и действиетелно съм много доволна, но в последствие се оказа, че ми трябва и немски и сега ми е адски трудно да го науча, просто не се получава.... в днешно време единия английски до никъде няма да те докара, масово се търсят хора с повече езици, така че помисли си добре, но е хубаво да използваш възможността и данаучиш още един език

Мега фен Аватара на Mi6inka
    щом знаеш английски, защо да не научиш и немски..а предполагам, че в по-горните класове ще имате още един чужд език, който би трябвало да си избирате вие, тогава можеш да си запишеш английски, за да си го поддържаш и него

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    щом знаеш английски, защо да не научиш и немски..а предполагам, че в по-горните класове ще имате още един чужд език, който би трябвало да си избирате вие, тогава можеш да си запишеш английски, за да си го поддържаш и него
    Може би и така ще направя, защото разбрах, че ако продължа с уроците по английски след 2 години ми дават сертификати единия за някакъв колеж там в щатите др не го знам къф е Почвам да се замислям за немската

anonymous708973
    Guest
    Не прави грешката да учиш немски като втори език. Няма да го научиш.

Мега фен Аватара на teenems
    Аз бих предпочела АЕГ.Тоест аз там исках даже .
    Не знам тъй тъй си почнала с английски довърши докрай
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Английска е по-добре.
    Но зависи какъв език искаш.
    Ти решаваш.
    ^_^

Град
    София
    Ами Английски е по-добре според мен.Но ако го знаеш добре,няма смисъл да тъпееш 5 години.Така че Немски.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Запиши немски , но ходи на курсове по английски, за да продължиш и с английския.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не прави грешката да учиш немски като втори език. Няма да го научиш.
    Съгласен ;] Ако избереш английски за 1рви ще имаш 8 клас 20 или 19 или там някъде часове анг а кат дойде 9 клас ще имаш макс 4 часа на седмица немски и 10 часа анг . За това , ако искаш де , направи както направих аз : понеже от 1 клас уча анг. реших да почда с немския да го видя и избрах 1рви език немски 2ри анг. и ся съм супер. От началото може да ти е малко трудно , но ще свикнеш
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Аз бих предпочела АЕГ.Тоест аз там исках даже .
    Не знам тъй тъй си почнала с английски довърши докрай
    Какво да довършва до край ? От 8 клас започва сичко от начало се едно започваш анг или немски от 1 клас . От 9 клас какъвто и език да избереш 2рия също ще го почнеш пак от 1рви клас , но разликата е че 8 клас като почнеш няма да зимаш буквата а за 1 седмица ами направо цялата азбука и още малко на 1рвия ден ще ти дадът , поне аз бях тъй. А пък 2рия език 9 клас като имаш 3 4 часа на седмица макс и като си го учил преди доста години ще ти е по лесно , е няма да го земаш пак буква по буква , но ще земате по малко от 1рвия език на час . Затова е 1рви език и 2ри език
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Френски е езика който ти трябва
    +1 Сега уча руски и съжелявам,че не го писах. Иначе английският е масов език и повече ще ти послужи.

Не подценявай руския, нямап си представа колко ще ти е от полза... с единия руски хич не ти трябва висше, за да си намериш работа

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Agllka
    Не подценявай руския, нямап си представа колко ще ти е от полза... с единия руски хич не ти трябва висше, за да си намериш работа
    Ти руски ли учиш?

аз вече 7 година уча английски ии смятамда кандидатствам в английска независимо дали го разбирам за мен това е еззикаа .Според мен немския има по трудна граматика, но и самият език не ми харесва, но това си е мое мнение .

Цитирай Първоначално написано от shemetaaa
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Може би и така ще направя, защото разбрах, че ако продължа с уроците по английски след 2 години ми дават сертификати единия за някакъв колеж там в щатите др не го знам къф е Почвам да се замислям за немската
    Английска 100% ! Развий го, и знай, че го знаеш! Поне като порастнеш, ако някъде ти искат английски в някоя по-специална работа, ще ти е от полза.

Град
    София
    Мм,що мислиш така?И аз уча руски.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

Re: английска или немска

От Бургас съм и тази година ще кандидатствам а още не мога да реша АЕГ или НЕГ. Изчетох какво ли не форуми теми въпроси ВСИЧКО Ходя на уроци по английски от 2ри клас и в 7 клас нещата дето учим ги знам от 5 клас и дори двойно повече... А в езиците страшно много ми върви. Някви мнения за гимназийте. Гледах подобна тема с последен отг. 2008г някой който се е чудел така да има??
    Кандидатствай във Варна близо е! И влез в 1ЕГ или 4ЕГ или 5Ег и ще получиш образование на високо ниво,но трябва да се приготвиш за бал над 32!

Повече от фен
    Колкото повече, толкова по-добре принципно.... т.е. се запиши с езика, който не знаеш, а междувременно продължавай да си поддържаш английския и ако имаш възможност даже да го подобряваш.... ако взелеш с наглийски ще го научиш многопо-добре от колкото го знаеш сега, но пък английския при добро желание може и сам или на уроци да го научиш... докато при немския не е така, така както юе до научиш в езикова гимнания, по никакъв друг начин няма да успееш.... аз бях така, реших, че искам английски ,защото го бях учила и го знаех доста добре и действиетелно съм много доволна, но в последствие се оказа, че ми трябва и немски и сега ми е адски трудно да го науча, просто не се получава.... в днешно време единия английски до никъде няма да те докара, масово се търсят хора с повече езици, така че помисли си добре, но е хубаво да използваш възможността и данаучиш още един език
    Напълно съм съгласен, запиши немски. Като си учил един език много години и влезеш гимназия, е по-добре да избереш друг език на първо място, за да може да ги поизравниш.
    МОМЧЕ

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Е да както си реши,защото много хора идват от Бургас във Варна да учат и за това го казах.

Повече от фен

Re: английска или немска

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    От Бургас съм и тази година ще кандидатствам а още не мога да реша АЕГ или НЕГ. Изчетох какво ли не форуми теми въпроси ВСИЧКО Ходя на уроци по английски от 2ри клас и в 7 клас нещата дето учим ги знам от 5 клас и дори двойно повече... А в езиците страшно много ми върви. Някви мнения за гимназийте. Гледах подобна тема с последен отг. 2008г някой който се е чудел така да има??
    Кандидатствай във Варна близо е! И влез в 1ЕГ или 4ЕГ или 5Ег и ще получиш образование на високо ниво,но трябва да се приготвиш за бал над 32!
    Аз когато влизах, бала за немски беше 30,86 или нещо такова. Ние бяхме първите с "трансформиращ преразказ" и то от тогава влизането където искаш е супер лесно. Нямаш да учиш съчинения на изуст, литературни термини и т.н. Така че не е някакъв зор.
    МОМЧЕ

аз бих те посъветвала немски ,защото ще започнеш да го учиш отначало и за една година ще знаеш основата на езика. А ти щом си пред взимане на сертификат ще ти е достатъчно по 3-4 часа седмично да не го забравиш.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Мм,що мислиш така?И аз уча руски.
    Ми защото съм го учила 7 години и после реших, че няма да ми трябва и го зарязах.. и като почнах да си търся работа направо се оцъклих - всичко що е свързано с недвижими имоти има едно единствено изискване и то е да знаеш руски... може да си намерип работа като преводач - добри пари се взимат, може да работиш в някоя туристическа агенция. Руския се учи по-трудно от английския и много хора го одценяват, защото то било като българския тън мън, но си е труден език и са малко хората, които го владеят добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си