- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomognete molq vi !!!!
Mn se izvinqvam 4e pi6a na latinica no imam kompa mi ne e nared i ne moga na BG. Imam golqm problem koito me strqska ot 2 dena. Ta problema e v tova 4e imam 2 obrazuvaniq po penisa. Predstavlqvat dve malki to4ici varhu stvola na 4lena. Napodobqvat leko izpaknala bemka s mn tamen cvqt....po4ti 4erni. V4era ve4erta kato se kapah raz4ekah ednata i tq se spuka i pote4e krav. Polu4i se ne6to kato rani4ka a na drugiq den otnovo zapo4na da se poqvqva. Ne znam dali tva e v sledstvie na veneri4eska bolest ili nqkakvo rakovo obrazovanie no mnogo me pritesnqva.
Iskam da popitam dali nqkoi i imal takav problem ????
Pomagaite hora 6toto 6te se pobarkam...... 03:13 e i ne moga da zaspq zaradi misalta 4e moje tva da e nqkakva bolest.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Тuka nqma takav film ili pi6i na balgarski ili 6te ti zaklu4at temata! Tolkowa e lesno da pi6e6 na balgarski ne razbiram kade e problema...![]()
Леле милияне искам да те плаша ,но ми звучи като раково образувание...отиди на лекар при първа възможност ,защото не е шега работа
айде пожелавам ти всичко да бъде наред
![]()
![]()
кво се дразниш ве боклук такъв ?! човека поясни много добре че има проблем с компютъра,какво толкова ?!Първоначално написано от LambOfGod
По темата,досега не съм имал подобен проблем брат,може да е нещо сериозно..отиди на лекар и споко!
Can It All Be So Simple ?
Ако знаеш как те псувам са..Първоначално написано от LambOfGod
..треа много да те сърби газа!
ПТ: Само не се филмирай по лошо ше стане, споко не вярам да е нещо страшно.
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Тук няма кой да ти помогне...бягай на доктор...
Ке го режем...друг път гледай къде си вреш оная работа.
Тука няма кой да ти даде компетентно мнение ,не сме лекари.При първа възможност бягай на лекар,даже ако можеш веднага ще е най-добре.![]()
Кирилицата е задължителна !