- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено съм срамежлива :(
Здравейте , казвам се Бояна и съм на 15 години.
Значи .. влюбена съм в най-добрия си приятел . С него се запознахме преди 2 години и от тогава сме неразделни (той е на 16) , много се обичаме (като приятели) но в последния месец направо съм полудяла по него , усещам , че и той изпитва нещо към мен. На ден ми звъни по 100 пъти да попита с кой съм , какво правя и ако съм с друго момче забелязвам как става неспокоен и ядосан.
Той показва силен интерес към мен и аз към него , проблема е там , че двамата сме много срамежливи и никога не успяваме да изкажем чувствата си един към друг! Това ме побърка , съсипва , направо полудявам![]()
![]()
Може ли да ми помогнете , какво да правя ? Просто не мога да призная чувствата си към него .. това ме съсипва![]()
хах .. да дойда да му кажа от твое име ..![]()
иначе какво толкова има .. целуни го и всичко ще се разбере ..срамежливи , срамежливи ма като никой не прави крачката , ще стане късно
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Страх ме е .. ами ако стане някакъв гаф?
Ако се отдалечи от мен ще се чувствам много кофти , обичам го повече от всичко![]()
Първо не трябва да мислиш за последствия .. ти просто действай .. и второ ако наистина сте добри приятели един разговор ще оправи нещата .. и едва ли няма да те разбере .. но ти сама казваш как явно и при него има нещо повече .. не го познавам и не съм ви виждал , че да ти кажа дали наистина е така ..
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
...
...
Много ми е странно това: "Страх ме е, ами ако ...(нещо-си)" !
Хора, няма да разберете какво ще стане докато не опитате! Много е лошо да си срамежлива, да знаеш, винаги ще ти пречи.
Винаги има шанс да изгубиш някого! Дори да не му признаеш чувствата си- пак можеш да го изгубиш. Пък и после няма ли да си съсипеш нервите, когато започнеш да се питаш постоянно какво би станало, ако му беше казала?
Everything changes, but beauty remains ...
Здравей, Мустафа!Първоначално написано от Domad
Temet Nosce
벨야카
А по-добре ли ще ти е да си криеш чувствата дълго време? Предполагам, че ще е болезнено за теб, а ако пича има чувства към теб - ще е болезнено и за него. Ако това, което казваш за него е истина - той сериозно те харесва и предполагам го е срам да ти го каже. Не знам как е при вас жените, но предполагам можеш да му правиш намеци, че изпитваш нещо.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
няма място за срам в този живот ! така ли не го разбрахте това нещо : )
поемаш дълбоко въздух, затваряш очи и скачаш във водата.. нищо лошо няма да се случи..
ти сама казваш, че явно има нещо към теб.. просто рискувай : )
успех
п.п. здрасти, МУСТАФА ;д
everybody lies !
много сте зле и двамата.
п.с. здравей Мустафа!
Can It All Be So Simple ?
Няма от какво да се притесняваш,още повече,че и той те харесва.
Преглъдни го
Благодаря на всички за съветите , а на тези , които го приемат на шега искам да кажа , че не ми е толкова смешно !
Все пак пиша тук за съвет , а не за да ми се подигравате с чувствата![]()
Още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички , които се отзоваха![]()
+1 п.п Приятно ми е МустафаПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Риск печели, риск губи. Опитай иначе какъв е смисъла? Нека цял живот да седим в ъгъла и да си мислим какво ще стане ако излезна. Пробвай!
ваУ рокс
Grell