В края на миналата година срещнах едно момче, по-малко от мен (в началото на годината навърши 15). Въпреки възрастта си беше доста свестен. Запознах се с него, общувахме от време на време, а аз все повече и повече се влюбвах в него. Всичко вървеше добре, докато един ден не проведохме разговор - той разбра, че чувствата ми към него далек не са само приятелски и поиска да стоя настрана от него. Не прояви никакво разбиране и реших да прекратя всякакъв контакт. Само 2 дни по-късно приятелите му вече знаеха цялата история от самия него и постоянно ме гледаха на криво, както и започнаха да говорят зад гърба ми. Виждах го постоянно с тях и как и той се включваше, но за мен вече нямаше значение какво прави. Месец по-късно (т.е. март) започна да се държи странно - не само, че спря да говори за мен пред приятелите си, но и започна просто ей така да ми казва "Здрасти!". В началото помислих, че се е***а с мен за да си прави кефа и нямаше реакция от моя страна. Но нещата ставаха по-сериозни - където и да ме видеше ме поздравяваше и то пред същите онези приятели, които заедно с него до скоро злословеха за мен. Все повече и повече се убеждавах, че това не е е****а, а че е по-скоро нещо като "извинение" и желание за приятелство, но не съм сигурна. Надявам се да изкажете мнение по въпроса ми - какво точно опитва да направи сега (дали е някакъв опит да се извини)?