Цитирай Първоначално написано от selenagomez45
И започна да ми пише по скайп почти всеки ден макар,че си имам уж (казах му ,че си имам приятел) да го дрзня, той също има приятелка (истинска) ,но в същото време го харесвам супер много.... И така ми пишеше почни всеки ден и продължава до момента, когато му казах,че съм скъсала с приятеля си и той кой е твоя приятел я ми го прати да го видя ,се за него дай да го видя .. ужас.Ест не му казах кой е и няма и да го направя и повече не ми писа незнам какво цели и иска да постигне.
Нищо не разбрах..."бившият ти" е плод на въображението ти, за да караш момче, което харесваш, да ревнува, или наистина си скъсала някакво момче, с надеждата да тръгнеш с обвързан човек?
1. Представи си, че имаш сериозна връзка с момчето.
2. Сети се как ти е галил ръката, докато е обвързан с друга.
3. Постави се на мястото на гаджето му.
4. На нейно такова би истерясала, ако разбереш, че интимничи с друга, нали? 99,99 % съм сигурна, че т'ва би направила.
Тъжната истина е, че нищо не ти гарантира, че няма да постъпва с теб по начина, по който постъпва със сегашната си. Трябва ли ти такъв човек?
А гледайки реално на нещата...ако толкова те харесваше, щеше да скъса с гаджето си заради теб. В момента просто се заиграва, за разнообразие.
Според мен не си заслужава. Не съдя момчето, нормално е на тая възраст човек да е неориентиран и несериозен, но поеми отговорност за собствената си личност и не позволявай някой да се гаври с теб.