- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как прекарахте ваканцията?
Какво правихте през ваканцията?Аз се шлях по цял ден с приятели нагоре-надолу и не свърших нищо продуктивно![]()
Бях на село,после се върнах за 3 дни в София и после отидох на другото селоОбщо взето почти не съм учил,щото ме е налегнала пролетна умора
![]()
Малко тъпо ми мина тая ваканция. Скарах се с един човек, излизах малко и пак не успях да си напиша всичко.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Страхотна. Ходих на екскурзия из Швейцария. Ама тука си е по-хубаво. За домашни пък съм се и сещал.![]()
В интимна обстановка с учебници по английскииначе нищо интересно-то за 3 дена нема какво толко
Супер ми беше, ама уроците ми се струпаха за накрая. Поне си струваше.![]()
много добре, само дето и мен нещо ме домързя и нищо не свърших![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Много добре си прекарах ваканцията.Чувствам се ужасно отпочинала, но ми се иска още. Последните 3 дни минаха много бързо и накрая в неделята есе ми остана, а имам още много страници в една тетрадка, която не съм отворила и си нямам и на представя какво ще правя утре, а съм в езикова гимназия.
![]()
Ще препиша нещо сутринта преди часовете и в междучасията и криво ляво ще се оправя.
![]()
Охх, не ми се става утре.![]()
Невероятна бешено свърши толкова бързо
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мина..
Г/д добре.
Накрая си беше скука(последните дни),
но пък изпълнена с много хубави емоции и учене(пффф);
Не мога да кажа,че съм си починала;
![]()
Ще чакаме великденската:Д
В разговори по цял ден и почти цяла нощ с Весии.![]()
![]()
![]()
УчихИ тук таме малко развлечение...ама за сметка на това ще се забавлявам следващата ваканция
![]()
Беше супер!Починах си,ходех с приятели навън по цял ден,имахме гости.. Всеки делничен ден тази седмица бях на плуване.![]()
![]()
Четох книга.Доволна съм и с нетърпение очаквам великденската.
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Много хубаво,особено последните дни от нея...![]()
Мноо бързо мина,иначе беше добре.Ама мина бързо![]()
аз се уморих повече през ваканцията , отколкото по време на даскало
имаше дни в които излизах в 7 сутринта и се връщах в 12 вечерта хаха
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Щъкане назад-напред с фотоапарат,куче и приятели.![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
1 седмица на село и 1 седмица на практика в даскало![]()
![]()