.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Тая случка не трябва да свърши само с аборт, ако питаш мен, а и с раздяла, особено, ако искаш деца. Той за да се колебае докато бебокът е в 4та седмици, считаа, че като нищо ще ти бие шута, ако го родиш и му писне да ви гледа. Събирай си багажа и изчезвай. Как въобще живееш с някакъв неосъзнат малоумник, който не знае дали иска или не иска дете, създава го и после чака да го убиеш?
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

anonymous708973
    Guest
    Попитай момичето, което е отворило темата как се чувства сега, влез й в душата и тогава възпявай двадесет и първи век и тръпнещите от наслада телесни клетки.
    За Бога, да живее 21 век!
    Да живеят дънките - заместители на отвратителните, тежки рокли с безброй фусти и стегнати корсети, които може да са правили женското тяло красиво, но са причинявали и безброй главоболия, мигрени и прочее, а дори и случай на смърт. (Прочети малко за принцеса Сиси и за обстоятелствата около нейната смърт).
    Да живее образованието за жените и правото им да бъдат пълноценни личности, а не да вярват сляпо на мъжете (въпреки че все пак е имало причина те да са водещият пол векове наред).
    Да живее тоалетната хартия, телефонът, пластмасовите бутилки, ваксините срещу смъртоносни болести и... сексът!

Да, по дяволите, заради тия "тръпнещи от наслада телесни клетки" са се водили войни, убивали са се хора (под "хора" имам предвид вече родени), крояли са се заговори... и да, имало е смисъл!
    Сексът е най-естественото нещо на този свят! Не е любовта, не е приятелството, не е дори инстинктът за самосъхранение. Сексът продължава поколението, но смисълът му днес е много по-широк ... и слава Богу! Възпяваш времена, в които жената е влизала в брака без собственото си съгласие, лягала е в леглото на съпруга си, който понякога не е познавала, с абсолютно никаква представа за това какво да очаква. Възпяваш времена, в които жената не е била спътница в живота, а кобила за разплод, от която мъжът се е интересувал единствено с цел да си осигури законни наследници... и е търсел наслада при любовниците си... и по-лошото - не само наслада, а и ерудирана личност, с която може да проведе разговор на различна тема от деца, гоблени и прислугата. Такива жени са били примерно куртизанките във Венеция, гейшите в Япония. Не са били "просто курви", както си мислят повечето. Гледай "Dangerous Beauty" - невероятен филм, описва нещата крайно точно.

Конкордия, възпяваш точно възгледите на онова време. То няма да се върне и няма да промениш нищо, като го изкривяваш и показваш само хубавите (според теб) части от него.
    Да живее 21 век и сексът като начин за доставяне на удоволствие между пълноправни личности!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    thefreak, Пантерке, няма кво да се хабите. Човекът, с когото спорите, е затворена система, в която няма как да се проникне. Вие му изтъквате обективни факти, а той ги опровергава с разни догматични постулати.

Нито той ще ви убеди в гледната си точка, нито вие него във вашата.

Ще се радвам Калпазанката да отдели малко време и да ни разкаже обективно за "клиниките-касапници за аборти", щото аз съм посещавал такава и ми се стори като най-обикновена АГ болница, не видях вътре да обикалят същества от Resident Evil или лудия с резачката от Tексаското клане.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от concordia
    Каквито и да са противозачатъчните, почти винаги се стига до забременяване - ако не веднага, то след време.
    Ти сериозно ли?

Радикалното мнение си го натрапвай другаде. Недей да изкривяваш реалноста и да драматизираш излишно. Това за което говориш е отживелица и поради добра причина.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    thefreak, Пантерке, няма кво да се хабите. Човекът, с когото спорите, е затворена система, в която няма как да се проникне. Вие му изтъквате обективни факти, а той ги опровергава с разни догматични постулати.

Нито той ще ви убеди в гледната си точка, нито вие него във вашата.

Ще се радвам Калпазанката да отдели малко време и да ни разкаже обективно за "клиниките-касапници за аборти", щото аз съм посещавал такава и ми се стори като най-обикновена АГ болница, не видях вътре да обикалят същества от Resident Evil или лудия с резачката от Tексаското клане.
    Всеки момент го очаквах да заговори за библията между другото, или християнството, или някаква религия. Намирисва ми на онези фанатичните вярвания против абортите.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Всеки момент го очаквах да заговори за библията между другото, или християнството, или някаква религия. Намирисва ми на онези фанатичните вярвания против абортите.
    Аз затова в един от първите ми постове го нарекох "отчето", а той взе, че ми се обиди.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Аз затова в един от първите ми постове го нарекох "отчето", а той взе, че ми се обиди.
    Здравей Дарк,

Обосновах се защо да се прикачват прякори на хората е неприлично. Явно не го разбираш. А имаш капацитет, тоава си личи. Просто не искаш от инат, така ми се струва. Искаш да бъдеше ехиден на всяка цена. Е те това не ти прави чест. Чест, казвам.

Никой не се е обиждал - просто се опитах да ти обясня защо е невъзпитано човек да го прави. И знам, че знаеш, че съм прав - само че между това и да си го признаеш има голяма разлика. Да не говорим -да го признаеш открито. За това се искат определени качества.

Мислиш си, че можеш да си позволиш да си ехиден и същевременно да не личи, че нарушаваш правилата (нали ме обвиняваш, че ги нарушавам ). В правилата пише, че другите участници трябва да бъдат уважавани. Да прикачаш на другите прякори е проява на неуважение, разбери го. Следователно, нарушаваш си както си искаш правилата на форума и си сигурен, че все ще минаваш метър.

Съобразявай се.

Поздрав,

Конкордия

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Concordia, време е и ти да започнеш да се съобразяваш. Да, разбрахме, че си против аборта, секс преди брака и подобни, но не е необходимо навсякъде да се изкарваш борец за по-висша кауза. Мнението ти е крайно, доста остаряло, а да бъдем честни и крайно субективно. На мен лично ми беше обидно, че едва ли не наричаш майките, абортирали плода (не човек, а плод) 'убийци', макар и по завоалиран начин.По твоята логика, нека приемем, че и 'Ескапел' е средство за убийство.
    С твоите приказки не помагаш на никого, можеш само да накараш абортиралите жени или такива, които ги очаква такава процедура, да се чувстват още по-зле, отколкото биха се чувствали иначе. Избират да осигурят бъдеще за себе си и за децата, които ще имат, когато имат възможност да ги отгледат, както заслужава да живее всяко дете- обградено от любящи хора, като не гладува и не е лишавано от най-простите неща.
    Както бяха казали и преди мен, а дори и не съм сигурна, че е в тази тема, има по-страшни неща от смъртта.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Concordia, време е и ти да започнеш да се съобразяваш. Да, разбрахме, че си против аборта, секс преди брака и подобни, но не е необходимо навсякъде да се изкарваш борец за по-висша кауза. Мнението ти е крайно, доста остаряло, а да бъдем честни и крайно субективно. На мен лично ми беше обидно, че едва ли не наричаш майките, абортирали плода (не човек, а плод) 'убийци', макар и по завоалиран начин.По твоята логика, нека приемем, че и 'Ескапел' е средство за убийство.
    С твоите приказки не помагаш на никого, можеш само да накараш абортиралите жени или такива, които ги очаква такава процедура, да се чувстват още по-зле, отколкото биха се чувствали иначе. Избират да осигурят бъдеще за себе си и за децата, които ще имат, когато имат възможност да ги отгледат, както заслужава да живее всяко дете- обградено от любящи хора, като не гладува и не е лишавано от най-простите неща.
    Както бяха казали и преди мен, а дори и не съм сигурна, че е в тази тема, има по-страшни неща от смъртта.
    Повечето от това, което казваш тук е повторение, на което вече съм отговарял. Моля те, отиди в темата за последиците от аборта.

От друга страна - едно е да наречеш някого "убиец", а друго - действието, което извършва "убийство", което смятам за истина, след като се обосновавам. Това не е завоалирване.

Второ, едно е да говориш за едно явление по начало, друго е да се отнасяш зле с точно определен човек, в рамките на един форум, където си има правила, ако сам не се сеща как да се държи.

И трето, ти не се произнасяш по това, дали съм прав в последния си пост, а предпочиташ да контранападнеш. Считаш ли, че да се лепне един епитет на съфорумник е признак на неуважение? Просто питам.

Ти поне не можеш да се оплачеш, че съм се държал с теб извън рамките на позволеното. Може да не ти харесва какво говоря и как го правя, но не можеш да се оплачеш от това, че съм бил ехиден или съм ти лепял етикети. Нали така?

Добре - разбрах мнението ти за мен и за моите "остарели" схващания, за това как хитро пробутвам своите теории, как карам момичетата да страдат и как.....как беше? се изкарвам борец за правдини.

Имаш право на мнение, уважавам го. Но не ми прави качествени оценки само по усет, без основание. Човек не може да съди за мотивите на другия без доказателства. Ако за теб форумите са повод анонимно да понастъпваш хората, прави го - едва ли мога да те спра. След няколко дена, стилът ти на поведение се очерта достатъчно ясно за мен.

Но карай да върви. Ехtremescream, май започваме да се повтаряме. Ще взема да пропускам отговорите към теб, защото имам чувството, че всичко е вече казано. Не се възмущавай толкова от мен - ако не ти харесвам, не обръщай внимание на моите писания и това е. Но ако искаш да продължиш да разясняваш на другите колко съм коварен, подмолен и остарял, ще те помоля да говориш с някакви доказателства. Иначе мерише на лошо.

Поздрав,

Конкордия

Откога квалифицирането на някой като духовно лице е неприлично? Ирония/сарказъм и липса на възпитание са съвсем различни понятия (лично аз не съм чул да са наказуеми). Ако не долавяш разликата, тълковния речник би ти бил от полза.

Ти си празнословец колега - губиш си времето да пишеш по много, изваждаш всевъзможни субективни фактори за подкрепа на мнението ти и натякваш все едни и същи постулати, но по леко по-различен начин. Опитваш се да вмениш чувство за вина на всеки, който е направил избор (което е негово изконно право) и има позиция, различна от твоята. Това наричам аз манипулация. Докога ще се мъчиш да учиш хората какви трябва да бъдат? (не ми казвай, че не го правиш, защото доста хора тук са на мнение, че го. Едва ли всички са в грешка, а само ти си прав.)

Сигурен съм, че ще минавам метър, защото в постовете ми (дори да са малко по-остри) посетители тук намират смисъл и интересна гледна точка. Нещо, което не може да се каже за твоите врели-некипели.

Освен това не лепя етикети като "убиец" и "извратеняк". Казваш, че има разлика да кажеш, че нещо е "убийство" и това да наречеш този, който е отговорен за него "убиец". Ей това е класическа демагогия. Нима убиецът не е извършителя на убийство? Или във вашата епархия не го наричате така?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    @concordia , и грам обективност няма в мненията ти .
    Започни да водиш социален живот.
    Гет а лайф, бъди :>
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Откога квалифицирането на някой като духовно лице е неприлично? Ирония/сарказъм и липса на възпитание са съвсем различни понятия (лично аз не съм чул да са наказуеми). Ако не долавяш разликата, тълковния речник би ти бил от полза.

Ти си празнословец колега - губиш си времето да пишеш по много, изваждаш всевъзможни субективни фактори за подкрепа на мнението ти и натякваш все едни и същи постулати, но по леко по-различен начин. Опитваш се да вмениш чувство за вина на всеки, който е направил избор (което е негово изконно право) и има позиция, различна от твоята. Това наричам аз манипулация. Докога ще се мъчиш да учиш хората какви трябва да бъдат? (не ми казвай, че не го правиш, защото доста хора тук са на мнение, че го. Едва ли всички са в грешка, а само ти си прав.)

Сигурен съм, че ще минавам метър, защото в постовете ми (дори да са малко по-остри) посетители тук намират смисъл и интересна гледна точка. Нещо, което не може да се каже за твоите врели-некипели.

Освен това не лепя етикети като "убиец" и "извратеняк". Казваш, че има разлика да кажеш, че нещо е "убийство" и това да наречеш този, който е отговорен за него "убиец". Ей това е класическа демагогия. Нима убиецът не е извършителя на убийство? Или във вашата епархия не го наричате така?

Откога квалифицирането на някой като духовно лице е неприлично? Ирония/сарказъм и липса на възпитание са съвсем различни понятия (лично аз не съм чул да са наказуеми).

...А-а-а, добре се прикриваш от светлината, няма що! Разсмя ме истински, Дарк!. Браво!

А колкото до останалото, вече съм говорил по него на различни места. Не ми се повтаря вече.

Мисля, че с теб се изяснихме още завчера. Беше доста джентълменско прекратяване, но шило в торба стои ли?

Дарк, няма смисъл вече да ти отговарям, щом като човек с твоите интелектуални задатки не иска да приведе поведението си в съответствие с тях. Няма смисъл. След тази фраза, можеш да говориш както си искаш и каквото си искаш - просто ще пропускам постовете ти. Доста изпонаписах, мислейки че отсрещната страна все пак е готова да се придържа към някакъв код на поведение. Но ти предпочиташ да я караш както в началото. Е, добре - нямам намерение да си губя времето. Казвам го напълно обективно и без желание да те зясягам.

Да си жив и здрав.

Точно това и очаквах - да кажеш как вече всичко по темата е казано (нищо, че продължаваш да дълбаеш), как сме се изяснили (нищо, че продължаваш да плещиш глупост след глупост), как няма смисъл и т.н. Отново нищо съществено, само оправдания и праснословене.

Ти си заблуден фанатик и го доказа многократно. Проблемът е, че нямаш топки и след като няколко човека те разобличиха, напускаш с наведена глава. Класически случай - страхливците винаги бягат от бойното поле, някак неизбежно е.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    То ако имаше начин да се направи безопасно спонтанен аборт, никой нямаше да прави аборт по нормалния!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тук съм. Болница като болница /особено наскоро ремонтирана такава/. Носи се аромат на дезинфектант и на стерилни чаршафи/горе-долу като от материя, нагрята с ютия/. Инструментите за кюретажа се вадят само при нужда. До масичката, на която лежат, не се допираш, за да не ги замърсиш. Пипаш ги само с ръкавици. Вакуум-аспиратирът е в една от манипулационните. Не знаеш за съществуването му до момента, в който прекрачиш прага. Неприятна гледка е единствено евакуирането на ембриончето. Странна смесица от материи е. Ако не знаеш какво правиш, няма да знаеш какво пада. Ръчички, крачета и отрязани главички не съм виждала. Поне не при абортите до 12 г. с. Емоционално е натоварващо, защото винаги е по-добре да предотвратиш бременност, отколкото да я прекъснеш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^Благодаря. Такъв отговор и очаквах.

Сега би ли погледнала първия пост в тази тема и по-точно линковете в него и да прецениш дали са подходящи.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си