Към @concordia

Стигал си си крил крайното мнение в шармантни приказки.
Ясно, разбрахме, против аборта си поради причини, които си изброил.
Време е да влезеш във 21 век, където "хубавия секс е на пиедестал" - не са точно мои думи това. Факта, е че секса е хубав, действа ободряващо както на съзнанието на един човек, така и на тялото му. Хората се стремят постоянно към секса, всеки ден, а и сънуват секса през ноща като заспят.
Освен да слагаш себе си, като човек, в графа остаряли разбирания друго няма да постигнеш с тези изказвания.

Подобна глупост като:
Цитирай Първоначално написано от concordia
Използвам случая да подчертая на влюбените момичета, че една връзка без брак не може да бъде считана за достатъчно устойчива така, че да позволи нормално зачеване и отглеждане на дете.
или
Цитирай Първоначално написано от concordia
А на който много му се съешава, или да търпи, докато стане мъж и е готов да поеме отговорност за жена и деца, или да си ходи на разгон при някоя, която е готова да си сложи главата (и на децата си) в торбата.
са неща отживелица и най-важното никога не са били вярни.

Това което се случва днес не знам как ще изглежда на фона на това което се случва утре. Но недей да вадиш разни глупости от миналия век.
Брака сам по себе си нищо не означава. Хора се женят и разделят всеки ден, независимо дали имат деца, или не. Недей да правиш генерални изказвания за това какво е истина и какво не. Това ти го смяташ, че е така. Слагай едно "аз така мисля" или "по мое мнение", а не: не може да бъде считана .
Може и още как, това че ТИ не я считаш, грам никакво значение не носи за хората около теб.
И недей да правиш подобни изказвания - който много му се било съешавало да чака да станел готов да поеме отговорност за деца и жена? Сериозно? Секса отдавна не е само за разплод, влез в 21 век пак казвам.
Ако искам каквото искам ще правя, не решаваш ти, не се опитвай да се налагаш и не си маскирай радикалното мнение в приказки за смърт нов живот и глупости на таркалета.
Прекалено си консервативен и неспособен да вземеш в предвид чуждото мнение, за да те слуша някой.

Доскоро