.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Опа

Фен
    Град
    bg

Опа

Здравейте понеже баща ми взе микроволновата за Варна трябва да топлим нещата на печката.Днес си стоплям макароните обаче както винаги сам толкова отнесена,че ги забравих.отидох в кухнята гледам тенджерата кипи и изключих котлона почистих изгорялото.Сега отидох да видя да не би да съм развалила нещо включих отново котлона и той не се затопли поне аз не съм изчакала достатъчно,а обикновено става за секунди.Та въпросът ми е повредила ли съм нещо.Знам,че темата е тъпа но се притеснявам това е техника все пак.Сега пак проверих и се оказа,че котлона се затопля но не става червен както обикновено

Ако е влезнала вода в техниката, най-много да е изгоряла...Ако не се моли кабела да е развален

Фен
    Град
    bg
    Еми наще ползват един препарат и ползвах него да почистя.Проблема ми не е,че не топли а че котлона не става червен.

Фен
    Град
    bg
    не коментирате защото сет съгласни с stoyancheto или защото ви мързи хайде хора много се притеснявам

Град
    София
    Еми не знам мацка.Провери дали всичко е наред,да не си изключила нещо.Дося не съм чувал печка да се развали от тва,но кой знае...За всеки случай трябва да е било много обилно разливане.Иначе какво ти пука дали става червено.Важното е да топли.

Фен
    Град
    bg
    Ами аз сега пак проверих и чак като го сложа на 4 става червеноо на останалите 2 степени не става така но пък топли.Мисли да кажа на наще като се приберат,че си е било така обаче не съм им казала щото нали все пак ми е стоплило макароните

Град
    София
    Нормално е на по-ниските степени да не става така.Спокойно бе човек,щом топли значи всичко е ок

Просто не е достигната темп на зечервяване няма проблем EVERYTHING IS PERFECTLY FINE cHILL ouuuTT

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Възможно е вътре да е изгорял мякой ред от нагревателите в котлона ,но според описанието ти ,мисля че си е наред . Ако не - лесно се сменят а й не са скъпи ! \/
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

.

Това не е нищо,Аз един път пекох кюфтета на скара,взех кюфтетата като станаха готови и забравих скарата включена.И скарата е работила цели 3 дни..........

Фен
    Град
    bg
    Аз бях забравила за тази тема та както и да е наще дори не забелязаха промяна

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Еми нзн, нашата печка вкъщи само като седи след 3 мин включена става червена т.е. като се е нагряла , ако я включваш за 10 сек е ест. ,че няма да почервенее
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Еми нзн, нашата печка вкъщи само като седи след 3 мин включена става червена т.е. като се е нагряла , ако я включваш за 10 сек е ест. ,че няма да почервенее
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си