- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Депилатоар
Използвате ли крем депилатоар и доволни ли сте? Ефектът по-добър ли е или е същият както със самобръснача?Искам да опитам, но не ми се рискува и за това реших да потърся вашето мнение. Благодаря ви предварително! :P
Аз не съм особено довонлна.Със самобръсначка е по-добре според мен.
Ми има неприятна миризма честно казано и двете не са добри но пък не боли както с колата маска.
Преди година използвах. Честно казано на мене ми действаше някак си релаксиращо. Харесва ми повече от самобръсначка. Даже сега като ми го припомни мисля пак да се върна към него.![]()
Иначе миризмата се преживява - 5 минути няма да ви убият, а пък и не мисля, че е няква миризма, от която да ви се гади. Просто е силна и странна.
А да попитам-добре ли е ако реша да се обезкосмявам отдолу с депилатор,понеже пробвах с кола маска и..много ме болеше,а с бикче отдолу няма да посмея..Абсурд!
Естествено, че може, но гледай да е за чувсвителна кожа![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Вие да не сте мъже, че да се бръснете и да използвате депилатоари ?
Използвайте само кола маска или епилатор, не боли пък чак толкова, егати, тва като ти пипне ръката някое момче и ще му издереш кожата с тия игли..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
не съм се уточнила..
говоря за триъгълника, а не за ръцете или краката![]()
А аз да питам каква марка използвате и доволни ли сте?И ако може и цена.![]()
Аз ползвам на Дева за 3 минути и не мирише толкова лошо![]()
А, добре, за триъгълника по - става..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Момичета,аз си взех депилатор..не мирише като другите лошо,напротив,някакъв приятен аромат е..изключително лесно се махат космите с него..мажеш се на мястото,на което имаш косми,стоиш 10 мин. намазан/а и като влезеш да се къпеш като почнеш с вода да обливаш мястото,те сами падат,даже няма нужда от ножчето,което върви с депилатора в кутийката..
Изключително доволна съм!
Може и да кажа марката,ако има навити..
Кажи марката наистина.
Аз ползвам на Елеа - има и обикновен, има и деликатен. Стоя по половин час и накрая пак трябва да мина със самобръсначката... че и смърди на пор.Ама е по-добър от други, които съм ползвала.
Честито ми 2300 мнение![]()
Марката е някаква неизвестна..смисъл от обикновените магазини ги има/със сигурност го има и в хранителния магазин,до който живеете/..моя е купен от такъв обикновен магазин..
Струва около 2 лева..
Има от едната страна надписи на руски ,а от другата страна на английски език..
Нещо подобно на този е http://plamboy.com/images/Hair-cream...Alen%20Mak.jpg
Разликата е,че моя е с аромат на праскова,а този е с друг аромат..
Много съжалявам,че точно марката не мога да ви кажа..
И моя е обикновен,не е за чувствителна кожа..
![]()
Ако съдя по името на линка депилатоара е на Ален Мак.Първоначално написано от Sisito941
П.П. - Сега видях и че го пише на опаковката.![]()
Писала съм поста в сряда,днес сме петък и няма и следа от наболи космички..
Мислех си,че депилаторите са като бикчетата..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ако за пръв път ги махаш с депилатоар ще е така . Аз първия път като ги махнах с депилатоар нямах косъмчета 1 седмица обаче следващите пъти нямаше и два дена и вече всички бяха наболи . Все пак е по-хубаво от бикче.
Мразя ги вече тези депилатори ! .. Същата работа като самобръсначката обаче при мен + сърбежи,зачервявания и т.н. ..
опитвала съм хиляди .. за чувствителна кожа.. и ефект - все същия!
I'm no Beauty Queen, I'm just Beautiful Me ^-^