.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

USB is not recognized!!!

Здравейте,имам един проблем от днес! Включих си цифровия апарат към компютъра и ми изписа usb is not recognized това за пръв път ми го прави,а от доста време си го ползвам с кабел прехвърлям снимки и точно днес ми отказа Някой има ли идея как да го оправя

Фен Аватара на Serphent
    Град
    Пазарджик
    еми пробвай да преинсталираш драйвъра за апарата или най-добре го заведи на сервиз и им кажи какъв е проблема
    You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .

Цитирай Първоначално написано от Serphent
    еми пробвай да преинсталираш драйвъра за апарата или най-добре го заведи на сервиз и им кажи какъв е проблема
    ами направих го не е от това :S Пробвах и другите входове и отпред и отзад и неще винаги така съм прехвърлял снимки

Провери дали ти се появява този проблем и със други USB устройства, например флашка. Ако не ти дават проблем с флашката, проблема може да се корени във Операционната система, драйверите на камерата, камерата. Ако ти даде проблем с флашката - в ОС или самите USB-та.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Провери дали ти се появява този проблем и със други USB устройства, например флашка. Ако не ти дават проблем с флашката, проблема може да се корени във Операционната система, драйверите на камерата, камерата. Ако ти даде проблем с флашката - в ОС или самите USB-та.
    Пробвах с друго си работи просто USBто на апарата не се разпознава .. вс пак 2 години го ползвам по този начин и точно днес ми се появи този проблем

Супер фен
    При мен понякога ми го прави на телефона като го свържа, поиграй си малко с кабела от страната на телефона да го покривиш, почисти със спирт и клечка за уши на фотоапарата, където се слага кабела (замърсяват се и не правят добър контакт). След 1 такава процедура телефона ми спира да ги прави тия магарии, докато не се замърси пак...

уффф не става почистих го целия комп с прахосмукачката .. няма никъде прах всичко разкачих и пак включих и същото ( до преди няколко дена си работише нормално

Супер фен Аватара на JDeel
    За две години все ще даде бъг компа, не се учудвай толкова

Пробвай го на друг комп за да разбереш дали фотоапарата е все още наред, и ако работи там значи можеш да помислиш за преинсталация

хмм компа си ми е екстра и не ми се ще да преинсталирам всичко няма ли някакво друго решение :S

Repair опцията, може би... за друго не се сещам.

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Repair опцията, може би... за друго не се сещам.
    каква е тази repair опция? ще обясниш ли малко [/list]

Пускаш диска все едно започваш преинсталация. Като стигне до там където разпознава, че вече имаш Windows на компа те пита какво да направи, да форматира и всичко на чисто или да го repair-не. Мисля, че натискаш "R" и то започва рипеър. Просто поправя Windows файловете. Иначе вс останало се запазва.

http://www.youtube.com/watch?v=KNOQ0sCYY8s ето на това клипче е показано как.

Lupus in fabula

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sinite1914
    уффф не става почистих го целия комп с прахосмукачката .. няма никъде прах всичко разкачих и пак включих и същото ( до преди няколко дена си работише нормално
    колегата Cybershot ти каза да почистиш USB конектора на фотоапарата

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Цитирай Първоначално написано от sinite1914
    колегата Cybershot ти каза да почистиш USB конектора на фотоапарата
    да и това направих с памуче и спирт

Казаха ти - пробвай на друг комп за видиш къде е проблема. Много често може да е и от самия кабел, ако имаш подобен =>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си