- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пукане на пръсти
Имам лош навик да си пукам пръстите на ръцете. Нашите ми казват, че ако не спра, ще ми треперят ръцете. Сериозно се замислих и ако наистина е така, съм готова да спра. Вярно ли е, че ръцете наистина започват да треперят ??![]()
незнам но и аз си пукам пръстите.. не съм толкова притеснен![]()
TEMPUS FUGIT
И аз съм чувала, че ръцете почват да треперят от пукането на пръстите, ама когато остарееш..
От друга страна съм чувала, че било "полезно" да се пукат, стига да не се прекалява...
Това за треперенето е вярно, и никак не е за подценяване![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Не знам.Аз си пукам пръстите,врата и гърба и все още не треперя целия!![]()
да, да - и като мастурбираш ослепяваш, а ако правиш физиономии лицето ти остава сбръчкано
глупости са това - глей в гуглето наистина, сам се убеди както аз преди време
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
и аз го имах този навик![]()
![]()
ама вече мога да кажа че се ''излекувах''
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Нищо няма да ти стане.Аз като гледам с какви темпове върви живота незнам дали даже ще остарея
The time's for sobieski
Ръцете наистина започват да треперят!! Също така пръстите се разширяват, по-точно кокалчетата, който сте пукали.По-добре се откажи от този навик.
Аз си пукам както врата,гърба,пръстите на ръцете,така и пръстите на краката и коленете.И аз знам,че не е полезно,но се чувствам по-раздвижена такаПървоначално написано от JustForFun
![]()
Аз пък съм чувала, че се получава артрит![]()
(пак като остарееш)
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Възможно е,макар и доста трудно.Трябва да си преразположен.Първоначално написано от StolenBliss
The time's for sobieski
Митът: Пукането на пръстите на ръцете, ще причини артрит във по късен етап от живота.Първоначално написано от vankata5555555
Пукането на пръсти се получава от образуването на малки газови мехури при местенето на кокалчетата на пръстите ви. Звукът от избухването им, е характерния звук който чувате когато човек си пука пръстите. Често ще чуете някой който се дразни от звука, да предупреди виновника, че ако продължава така ще хване артрит, но най-тежкото, което може да се случи на вманиачен пукач на пръсти, е да отслабнат връзките на пръстите му с времето. Артритът е причинен от съвсем други неща.
No more hopophobia ! Love is love
Г-жата ми по биология каза, че ако си пукаш нещо редовно на старини ще получиш шипове...
Абе моите ръце от толкова пукане са като паркинсон.. и ми е доста по-лесно да си бия редовна освежаваща ч*кия.
и аз имам този проблем.. постоянно си ги пукам.. и се чудя дали наистина е толкова вредно.. ):
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Вредно е. И е вярно това, за треперено на ръце, наистина не трябва да се прекалява.