Дезодорант Одорекс... малко ми е странно да се използва за длани и стъпала

Цитат от друга тема тук, по-скоро свързана с петната по блузите...

Аз мислех да си го взема , но четох малко повече и разбрах ,че не е хубаво . Одорекс съдържа в-ва за затваряне на порите , което е изключително вредно , наистина грозно и неприятно е да се ходи с кръгове под мишниците , но одорекс има много странични ефекти , тъй като тази пот трябва да се изкарва по някакъв начин , някои хора започват да им избиват петна от пот по гърба , краката , ръцете , лицето и тн. Появяват се черни точки под мишниците , които много трудно се изчистват . При спиране на Одорекс се наблюдава също така много силна неприятна миризма на пот, приличаща дори на миризмата от лук. Не искам да си помислите ,че ви говоря празни приказки , но тези странични ефекти са наблюдавани при много хора , така , че по-добре обикновените рол они , които намаляват изпотяването и предпазват от неприятна миризма , отколкото Одорекс . Радвам се ,че прочетох малко повече , защото и аз бях много решена да си го купя , но сега изобщо не бих го направила . По-добре с изпотени подмишници , отколкото с мокър гръб и петна по блузата , което според мен е още по-неприятно и много си личи . А за хората , които спортуват еоще по-вредно , защото изпотяването е по-силно а , когато не може да се извърши по нормален начин страничните ефекти са още по - големи .
А цената доколкото запомних е около 10-12 лева.