- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- по колко пъти трябва да се правят на ден коремни преси
http://vbox7.com/play:b6377d5c#commentTop
става дума за тези.. колко пъти на ден или през колко дена![]()
Аз коремни преси правя по 50 на ден.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Колкото сама си прецениш. Няма правило. Ако не те натоварва една серия правиш втора и т.н.Първоначално написано от Nadunda
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Корема много трудно се поддава на трениране,ако правиш по 50,100 той просто не ги..усеща..Аз знам,че се правят доколкото можеш,докато не те заболи! При мен това е към 400,500
Преди по толкова правех.
аз ги правих по 1 път на ден и след някъде месец имах доста разлика ....Първоначално написано от Nadunda
мисля,че 1 път е достатъчно![]()
![]()
абе чувстваше ли по някое време отвратителна болка във врата и гърбаПървоначално написано от Deni9688
![]()
това не знам за кой път го пиша, но коремни преси не се правят всеки ден осъзнайте го!!!! От тях се уврежда гръбнака и няма да е случайно ако получите дископатия, херния и т.н. Така че, ако държиш да ги правиш често-прави ги през ден
в следните дни ще е най-добре
понеделник,сряда,петък и събота и неделя прави някакви други упражнения за цялостно натоварване (от типа на пъмп ит ап или просто кардио). Пък ако си държиш ги прави и в неделя и др.седмица почваш от вторник..
хайде успех![]()
и нещо, на което те учат като отидеш на фитнес е, за да не натоварваш толкова гърба, когато правиш коремни преси трабва да ги правиш прегърбен с ръце на гърдитепоне на мен така ми обясниха
![]()
Аз чувствам отвратителна болка във врата ;|
Както bloodyF каза:прави ги през ден.Може по 20 на ден.
Аз правя 10 сутрин и 10 вечер.Или понякога 20 на веднъж ; ))
once they see you doing better without them,that is when they want you back !