.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Добър ли избор направих ?

Значи тази година влезнах във морската гимназия във Варна със специалност Електрообзавеждане на кораба.Та сега се зачудих какво може да постигна със тази професия като какъв може да реализирам...Може ли да ми кажете плюсовете и минусите във тази специалност
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

В България какви кораби се правят та да си намериш работа, ама нищо, не се отчайвай, животът е пред теб.

Град
    София
    ^Във Варна,ако не се лъжа все още се правят кораби.Иначе само от като чух името на тва дето учиш,мога да ти кажа,че на запад ще ти плащат бая...Иначе не знам кво точно значи

Супер фен
    Ще имаш добра реализация, но в чужбина. В цял свят (България не е част от света естествено) се използват корабите за пренос на товари, транспорт на хора и трябва хора които да ги поддържат.

Супер фен Аватара на spopi
    НЕ знам но щом говориш за кораби и море за мен е добър избор.

Друг е въпроса дали ще те вземат на запад, че като чуят че си учил в България, нали се сещаш колко ни е "добро" на нас образованието, пък и само с гимназия не става, трябва да учиш и висше.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gattopardo
    Друг е въпроса дали ще те вземат на запад, че като чуят че си учил в България, нали се сещаш колко ни е "добро" на нас образованието, пък и само с гимназия не става, трябва да учиш и висше.
    Е много ясно, че ще уча висше

МОМЧЕ СЪМ !

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Колко бал си имал защо не си влязъл в МГ или в езикова: 1ЕГ,4ЕГ,5ЕГ .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Колко бал си имал защо не си влязъл в МГ или в езикова: 1ЕГ,4ЕГ,5ЕГ .
    Защо да влизам във езикови гимназии в които ще изляза със един език и нищо повече Предпочитам да изляза със някаква добре платена работа отколкото със един език

МОМЧЕ СЪМ !

Трябваше да помислиш за това преди да влезеш в тази гимназия. Сега и да решиш, че си сгрешил, какво ще направиш? Поне за висшото си помисли хубаво какво искаш, как го искаш и защо го искаш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Спокойно, ако не ти харесва, когато учиш висше можеш да продължиш с каквотот си поискаш. Ако мислиш, че след гимназията ще знаеш нещо, че да можеш да работиш се лъжеш. Брат ми завърши там и сега е с най - хубава специалност, мисля че корабоводене. Друг пък един мой съученик мислеше да влиза в МГ, за да има най - добрата подготовка за морското. Така, че гимназията е нищо.. И да знаеш, че с голям зор се влиза там и още по трудно се излиза. Сериозно наблягай на математиката, не изпуснай НИЩО, защото по - нататъка без нея никъде няма да стигнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си