Искам да науча руски, смисъл на разговорно ниво. Как да го направя за няколко месеца? И как да го докарам руския акцент, имате ли някакви съвети?
Ами като за начало отиди в книжарницата и си купи речник с граматиката им.Слушай песни на руски,гледай руски филми..На ден учи по 15-20 нови думи и така ; )
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Няма начин да го научиш на разговорно ниво за няколко месеца,че и да придобиеш руски акцентУча от 15 септември по 18 часа на седмица руски и въпреки това едвам едвам успявам да вържа елементарни диалози,а за акцент още да не говорим...Иначе,ако ти трябва няква по-начална помощ пиши на лично
![]()
Не е никак лесно да се научи самостоятелно.То остай падежната система,ама глаголите са отврат.Както ти се струва близък,така като го почнеш разбираш,че е почти напълно различен от нашия.
Сори за спама,ама Greenight къде учиш,че имаш толкоз много часове?
Преди време бях гледала едно предаване на Слави...и там бяха поканили някакъв полиглот, ама сега му забравих името. Та този човек знаеше около 40 езика, а за румънския каза че го научил, слушайки радио. Дали това е възможно?
РАзбира се, че е възможно...всичко си е до собствени възможности и мотивация...мои познат научи италиански перфектно само от такива неща, слушайки и гледайки италиански песни и филми и граматика от интернет...знаеше го по-добре от мен, а аз го уча 5та годинаВсичко си е от самия теб