.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Езици

Езици

Искам да науча руски, смисъл на разговорно ниво. Как да го направя за няколко месеца? И как да го докарам руския акцент, имате ли някакви съвети?

Ами като за начало отиди в книжарницата и си купи речник с граматиката им.Слушай песни на руски,гледай руски филми..На ден учи по 15-20 нови думи и така ; )
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Град
    София
    Няма начин да го научиш на разговорно ниво за няколко месеца,че и да придобиеш руски акцент Уча от 15 септември по 18 часа на седмица руски и въпреки това едвам едвам успявам да вържа елементарни диалози,а за акцент още да не говорим...Иначе,ако ти трябва няква по-начална помощ пиши на лично

Супер фен Аватара на slicky
    Не е никак лесно да се научи самостоятелно.То остай падежната система,ама глаголите са отврат.Както ти се струва близък,така като го почнеш разбираш,че е почти напълно различен от нашия.

Супер фен Аватара на slicky
    Сори за спама,ама Greenight къде учиш,че имаш толкоз много часове?

Преди време бях гледала едно предаване на Слави...и там бяха поканили някакъв полиглот, ама сега му забравих името. Та този човек знаеше около 40 езика, а за румънския каза че го научил, слушайки радио. Дали това е възможно?

Град
    Монреал
    Възможно е

Мега фен Аватара на Mi6inka
    РАзбира се, че е възможно...всичко си е до собствени възможности и мотивация...мои познат научи италиански перфектно само от такива неща, слушайки и гледайки италиански песни и филми и граматика от интернет...знаеше го по-добре от мен, а аз го уча 5та година Всичко си е от самия теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си