.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    Bulgaria

Трябва ми сценарист [за филм] СПЕШНО Е !!

Tърся сценарист Моля ако някои знае или Сте видели тази обява и CTE сценарист Моля ви Пишете ми !

Град
    Bulgaria
    Имам МНОГО идеи и ми трябва човек който да го напише!

awe bratle ima si specialni forumi za takiva prostotii xxxxx

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от amar4eto
    awe bratle ima si specialni forumi za takiva prostotii xxxxx
    Ем добре .. кажи поне 1 като си толкова запознат!

NE TOZI samo tva 6te ti kaja.IMA GOOGLE A NE NA BORSATA pff kvo e tva.... i vyob6te ne mi se pravi na vajen....

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    пиши на КИРИЛИЦА

ааз ще съм ти сценарист ;Д
    му boy

Град
    Bulgaria
    NE TOZI samo tva 6te ti kaja.IMA GOOGLE A NE NA BORSATA pff kvo e tva.... i vyob6te ne mi se pravi na vajen....
    А ти не ми се отваряй!..и Google и Yahoo .. и в какво ли още не съм гледал! Щом пиша тук значи не съм намерил!!А и ти не си този който ще ми казва къде да си поставя и къде не темата!!

1во съм тази (не че ти пука) и 2ро вземи чети малко и не ми казвай на кой да се отварям и на кой не...И си гледай работата.На хора които си го заслужават им се отварям.Държа се с хората така както те се държат с мен.

Град
    Bulgaria
    1во съм тази (не че ти пука) и 2ро вземи чети малко и не ми казвай на кой да се отварям и на кой не...И си гледай работата.На хора които си го заслужават им се отварям.Държа се с хората така както те се държат с мен.

Оффф.. ае бегай от темата ми и стига си писала! Не ти е тук мястото! Ако имаш какво да ми казваш пиши ми лично съобщение!

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    ама куч*о я тихо !
    му boy

Град
    Bulgaria
    Та така .. да си продължа по темата.... Някой?

Мега фен Аватара на Blab
    само ще ти кажа, че има достатъчно програми, които оформят сценария по приетия шаблон, => можеш да си го напишеш сам;

//хич не е сложно, опитай;

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    само ще ти кажа, че има достатъчно програми, които оформят сценария по приетия шаблон, => можеш да си го напишеш сам;

//хич не е сложно, опитай;
    Ще се пробвам! Но би ли ми дал/а малко повече инфо зa ''програми, които оформят сценария'' .. или нещо което ще ми помогне..Ako знаеш или ти се занимава..Ще ти бъда МНОГО благодарен!

Мерси Предварително!

Мега фен Аватара на Blab
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...iting_software
    ето ти лист, в момента не ми се рови за линк, но при пиратите, предполагам, има

//http://thepiratebay.org/search/final%20draft/0/99/0 , примерно;

успех!)

Боже, колкото и програми да изкарате, ако няма кой да го напише файда не ви правят! Не съм писала сценарий за филм, писала съм пиеси, стихотворения, разкази,диалози, в момента работя по проект за роман и честно казано и 15 програми да си намериш, не ти ли тече мисълта - надежда няма!

Мега фен Аватара на Blab
    пхах, ок:Д
    специално филмовият сценарий е шаблон, оформлението е ясно, а сглобяването на такъв текст е чисто и просто техническа работа, т.е. занаят, а не творчество;

//занимавам се с писане, но за разлика от теб съм се запознала и със сценарното, така че - божкай си някъде встрани, като нямаш какво да кажеш по темата;
    ПП: впрочем, бих разгърнала драматургичните ти текстове, ако желаеш да ги предложиш за оценка/анализ/мнение; (пък и не са много пишещите за театър у нас, а обичам да следя пазара)

Той не иска сглобяване, а иска някой да го НАПИШЕ. Все сте много компетентни, ама от устите ви нищо свясно не излиза. Какво ще сглобиш, идеята му ли?

Мега фен Аватара на Blab
    да видим дали съм разбрала:
    1. ти никога не си писала филмов сценарий (допускам, че никога не си и чела)
    2. въпреки т.1 се смяташ за компетентна по темата и височинното ти его позволява кратки ударни изречения, стилизирани откъм съдържание, но пък изпълнени с множество ексресивни символи и знаци

//поправи ме, ако греша (или съм изпуснала нещо:Д)

не си наясно какво прави програмата за оформяне на сценарии ли? ако не можеш да прочетеш сама, ще ти кажа - оформя (брей!:Д) сценария. (кое редче колко сантиметра навътре, с какъв шрифт и т.н.)

//ще отбележа, защото считам за нужно в ситуацията - сценарият е твърде далеч от какъвто и да е художествен текст (с каквито изяви претенцията, че си навътре);

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си