.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас

Права коса..

Да, поредната тема, но не можах да намеря нищо.
    Та, сега като съм 1ва смяна и вечер като изправя косата и суринта пак е рошава и на вълни и трябва наново Някаква идея как да я позапазя поне малко и сутринта да не започвам на ново?
    Мерси предварително.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Използвай някакви продукти.Например Loreal Hot Style.Можеш да впръскваш малко лак,но смятай,че така косата ти доста бързо се омазнява и мърси.

Повече от фен Аватара на Greshka
    Пробвай да сложиш вакса в краищата.Мисля, че ако понапръскаш с лак ефекта ще е същия.Аз лично вакса ползвам при такива случаи.Иначе, както каза brutaLxxbunny, косата ти ще се омазнява по-бързо.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Можеш да пробваш с вакса. Все пак опира и малко до пресата. Ако е доста добра трябва даже и 2 дена да те издържа но...както и да е. Все пак косата ти ще се омазнява малко по-бързо както ти казаха по-горе. Ако пак не стане, аз за друго не се сещам!

anonymous708973
    Guest
    Ъъ, защо не я изправяш сутринта? Аз вярно, че ставам безбожно рано, но не е заради косата - самата тя ми отнема максимум 10 минути.

Ами купи си по-силна преса.

Аз съм с доста рошава и къдрава коса,но сега си я изправям с преса, която е 200 градуса и не е проблем да си ми е права и сутринта
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Косата ти не е свикнала на изправяне. Моята беше супер къдрева, когато я изправех..след 10мин беше същата, а сега няма и помен от онези къдрици(до известна степен съжалявам.). Та, ако искаш права коса, както каза 8LittleStar8..купи си по-хубава преса, аз откакто имам пресата на Белисима, не се притеснявам, че ще ми се накъдри.
    And I would've done anything for you
    To show you how much I adored you
    But it's over now
    It's too late to save our love
    Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
    ..........-Eminem

Цитирай Първоначално написано от mentallyAdvanced
    Косата ти не е свикнала на изправяне. Моята беше супер къдрева, когато я изправех..след 10мин беше същата, а сега няма и помен от онези къдрици(до известна степен съжалявам.). Та, ако искаш права коса, както каза 8LittleStar8..купи си по-хубава преса, аз откакто имам пресата на Белисима, не се притеснявам, че ще ми се накъдри.

Между другото и при мен е така, вече ги няма къдриците, но си мисля, че е просто от това, че ползвам по-силни преси вече.
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Цитирай Първоначално написано от 8LittleStar8

Между другото и при мен е така, вече ги няма къдриците, но си мисля, че е просто от това, че ползвам по-силни преси вече.
    Точно от това е. Косата изгаря. Винаги се карам с фризьорката ми, защото я изправям.
    And I would've done anything for you
    To show you how much I adored you
    But it's over now
    It's too late to save our love
    Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
    ..........-Eminem

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от 8LittleStar8

Точно от това е. Косата изгаря. Винаги се карам с фризьорката ми, защото я изправям.
    И моите къдрици не са същите, а не се изправям толкова често. Сигурно и защото ми е супер суха.. Та както казаха преди мен, пробвай с лак или вакса, и ако пресата ти загрява на 200 градуса, може и повече, не би трябвало да имаш проблем, независимо дали ще струва 15 или 150 лева..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен
    Аз я изправям също вечер и когато си лягам косата си я дигам нагоре (смисъл не я връзвам) и само главата ми е на възглавницата и сутринта си ми е права и така седи 3 дена, до следващото къпане, но може и да е от силната преса, защото си взех Белисима.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    косата ми е малко под раменете и сутрин се изправям. за 10 минути съм готова.
    http://get.bg/catalog/product_info.p...af3bb11de36ae2

ползвам това, по 2-4 капчици си слагам на ръката (средна капчица де) и нанасям по цялата коса и като я изправя после е ужасно мекичка и блестяща.страхотна е ^^
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Аз я изправям също вечер и когато си лягам косата си я дигам нагоре (смисъл не я връзвам) и само главата ми е на възглавницата и сутринта си ми е права и така седи 3 дена, до следващото къпане, но може и да е от силната преса, защото си взех Белисима.
    ++ и аз си я вдигам така и косата ми остава права иначе на сутринта .. все едно не съм се изправяла вечерта.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Град
    jamaica
    аз си я връзвам но също зависи и от пресата де
    All i need is.....BEER

Моята е до 230 градуса и трудно ще ми се накъдри косата
    И аз я изправям вечер и я връзвам..на сутринта си ми е права.
    Пък ако не се е накъдрила цялата,можеш сутрин само да я доизправиш

Имате ли проблем,
    обърнете се към мен!!!
    Аз съм координаторът на Тинкел Смел,
    правата коса постигам с гел,
    пъпките премахвам с хмел!
    Бръчките тръгват си от мен
    щом на плажа хвана тен!
    Черни точки, ха, махам ги с Лептен,
    дупенцето мия си в леген!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми