- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Права коса..
Да, поредната тема, но не можах да намеря нищо.
Та, сега като съм 1ва смяна и вечер като изправя косата и суринта пак е рошава и на вълни и трябва нановоНякаква идея как да я позапазя поне малко и сутринта да не започвам на ново?
Мерси предварително.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Използвай някакви продукти.Например Loreal Hot Style.Можеш да впръскваш малко лак,но смятай,че така косата ти доста бързо се омазнява и мърси.
Пробвай да сложиш вакса в краищата.Мисля, че ако понапръскаш с лак ефекта ще е същия.Аз лично вакса ползвам при такива случаи.Иначе, както каза brutaLxxbunny, косата ти ще се омазнява по-бързо.![]()
Можеш да пробваш с вакса. Все пак опира и малко до пресата. Ако е доста добра трябва даже и 2 дена да те издържа но...както и да е. Все пак косата ти ще се омазнява малко по-бързо както ти казаха по-горе. Ако пак не стане, аз за друго не се сещам!
Ъъ, защо не я изправяш сутринта? Аз вярно, че ставам безбожно рано, но не е заради косата - самата тя ми отнема максимум 10 минути.
Ами купи си по-силна преса.
Аз съм с доста рошава и къдрава коса,но сега си я изправям с преса, която е 200 градуса и не е проблем да си ми е права и сутринта![]()
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
Косата ти не е свикнала на изправяне. Моята беше супер къдрева, когато я изправех..след 10мин беше същата, а сега няма и помен от онези къдрици(до известна степен съжалявам.). Та, ако искаш права коса, както каза 8LittleStar8..купи си по-хубава преса, аз откакто имам пресата на Белисима, не се притеснявам, че ще ми се накъдри.
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
Първоначално написано от mentallyAdvanced
Между другото и при мен е така, вече ги няма къдриците, но си мисля, че е просто от това, че ползвам по-силни преси вече.
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
Точно от това е. Косата изгаря. Винаги се карам с фризьорката ми, защото я изправям.Първоначално написано от 8LittleStar8
![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
И моите къдрици не са същите, а не се изправям толкова често. Сигурно и защото ми е супер суха.. Та както казаха преди мен, пробвай с лак или вакса, и ако пресата ти загрява на 200 градуса, може и повече, не би трябвало да имаш проблем, независимо дали ще струва 15 или 150 лева..Първоначално написано от mentallyAdvanced
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз я изправям също вечер и когато си лягам косата си я дигам нагоре (смисъл не я връзвам) и само главата ми е на възглавницата и сутринта си ми е права и така седи 3 дена, до следващото къпане, но може и да е от силната преса, защото си взех Белисима.
Хора много , Човеци малко !
косата ми е малко под раменете и сутрин се изправям. за 10 минути съм готова.
http://get.bg/catalog/product_info.p...af3bb11de36ae2
ползвам това, по 2-4 капчици си слагам на ръката (средна капчица де) и нанасям по цялата коса и като я изправя после е ужасно мекичка и блестяща.страхотна е ^^
++ и аз си я вдигам така и косата ми остава права иначе на сутринта .. все едно не съм се изправяла вечерта.Първоначално написано от rebeccaa
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
аз си я връзвам но също зависи и от пресата де
All i need is.....BEER
Моята е до 230 градуса и трудно ще ми се накъдри косата![]()
И аз я изправям вечер и я връзвам..на сутринта си ми е права.
Пък ако не се е накъдрила цялата,можеш сутрин само да я доизправиш![]()
Имате ли проблем,
обърнете се към мен!!!
Аз съм координаторът на Тинкел Смел,
правата коса постигам с гел,
пъпките премахвам с хмел!
Бръчките тръгват си от мен
щом на плажа хвана тен!
Черни точки, ха, махам ги с Лептен,
дупенцето мия си в леген!!