.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™

Лъгали ли сте гаджето?

Случвало ли ви се е да излъжете за нещо (не нещо дребно или на майтап) половинката си и тя лъгала ли ва е? Как реагира когато разбра за лъжата ви или не е разбрала? И като цяло кво ви е мнението лъжите в една връзка
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Лъжата разрушава доверието.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Принципно не е хубаво да се лъже, но понякога се налага.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,така е - разрушава доверието,но всички сме го правили.. Независимо дали е било за майтап или не.. Или пък за нещо дребно или не..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не обичам да лъжа, когото и да било. Най-малко пък човека, с когото съм избрала да бъда. Противно ми е. Ако има нещо си го казвам, по-добре да го знае и да мисли какво да прави, отколкото после да разбере, недай си Боже, и всичко може тотално да се обърка. Както казаха по-горе - лъжата руши доверието. Но пък аз не съм и особено доверчива. Колкото и време да мине никога нямам напълно доверие, макар преди да избухвам за нещо премислям особено добре нещата, стигам до решение дали е нещо сериозно или аз си втълпявам и от там нататък решавам как да постъпя. Естествено, ако не ми отърва си го казвам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм го лъгала. Случвало се е да премълча нещо известно време докато намеря точния начин да му го кажа. Но не и да го излъжа.

Той понякога крие истината от мен, с цел да ме предпази. Когато обаче го попитам директно не ме лъже, а си казва всичко както е. Уважавам това, но все пак не ми харесва. По-силна съм отколкото си мисли и няма нужда да се изявява като защитник. Но какво да ги правиш - мъже.

Ако ме е лъгал значи го прави много добре и не съм го хванала. А ако го хвана да му мисли. Най-мразя да ме лъжат. Още по-малко хора, на които държа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Апф, аз може да съм всяква (буквално), но всичко си казвам както ми е, въобще не лъжа, даже с риск да се изложа - както всъщност се е случвало вече, когато искрено и честно си казвам какво ми е на душа и защо ми е и т.н.
    Съответно не понасям лъжите, не понасям компромисни варианти тип "налага се да излъжа" и т.н. - винаги съм предпочитала истината и намирам за крайно нагло някой да ми шмекери по този начин.

Ако ще ме лъжат, по-добре да е дяволски добре, че да не разбирам.
    Въпреки че имам достатъчно добра интуиция и... не става просто.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ако ще ме лъжат, по-добре да е дяволски добре, че да не разбирам
    Ахм. Ама не мога да си представя кой ще да е толкоз добър лъжец пред мен.

+ лъжата помага.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Според мен си в голяма заблуда за помагането, но не ми се спори по никакъв начин, а и не печеля нищо да те убеждавам в обратното.

Лично аз за всяка истина, за която съм научавала, съм била повече от благодарна, даже да не ми е харесвала.
    Лъжата винаги и по всяко време съществува, за да я разобличиш и да се разкара като грозно петънце върху чистото платно, наречено истина...

Въпреки че истината си е истина. Тя не винаги ни се харесва и не е създадена за да ни се харесва. Нея просто я има и се съобразяваме с нея. Като с гравитацията.

Истината боли. Лъжата повече.

Не !
    Нещото което не понасям е някой да ме лъже, затова и самата аз не го и правя.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Случвало се е да премълча някои неща, но никога не съм го лъгала за каквото и да е...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен
    Град
    <3
    Всъщност като се замисля, говорех преди време същите неща, за това как мразя да ме лъжат и такива глупости. Но пък това, че всички толко се дразнят ме кара да я одобрявам. Всъщност! всичко, което голяма група от тъпи хора не понасят, аз го одобрявам.
    => Лъжата е начин, да предпазиш тези, които обичаш. Чувстваш се гузен => ти е гадно , че човека, който обичаш ще страда ако разбере => лъжата е полезна. И разбира се, трябва да си добър. Ама наистина добър и чаровен. Ако си страхлив докато лъжеш и те е срам, за това, че си излъгал или съжаляваш за постъпката си - не ставаш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Лъжата разрушава доверието.
    Точно така.
    И не не съм го лъгала.
    *сън*

Случвало ми се е да го излъжа за дребни неща няколко пъти и всеки път ме разбираше беше глупаво от моя страна да го лъжа за такива глупости,но какво да се прави случило се е и съм си взела поука.Той е изключително честен и ценя много тази негова черта.

Град
    София
    Първо:НЕ съм лъгала,НЕ лъжа и няма и да излъжа.
    Второ:Усещам веднага,когато се опитват да ме излъжат и веднага разкарвам човекa,който се е опитал да ме излъже.С подобни индивиди не искам да имам нищо общo.
    Трето:Не са ме лъгали,защото не съм допускала да ме излъжат.Няма и дадопусна.
    4.Заради лъжи скъсах с предишното си гадже,вчера скаъсах и със сегашното.Пак заради лъжа,хванах го да се опитва да ме лъже ,видях се с него и моментално го разкарах.

Град
    Варна, моретоо :)
    Еми, да... ама за неща, дето не са от значение. Но за сметка на това мен са ме лъгали... ДОСТА
    хЪх...

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Град
    София
    Да,ако гаджето ми е за бройка го лъжа върта и суча без угризения на съвестта.Ако я обичам гледма да не лъжа...

Вампкирке,добре бе,разбрахме,че си новата Дева Мария

На всеки му се е случвало да лъже, но съм на мнение че лъжата губи доверието в даден човек!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Във всеки бъзик винаги има и по малко истина.

Така е и тук.

Не е хубаво да се лъже, най-малко този когото обичаш, по понякога обстоятелствата го налагат.

Живот.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Само за глупости съм лъгала,не и за сериозни неща.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Премълчавала съм.
    Не съм го лъгала, но понякога е бил доста ревнив и мнителен и ми е приписвал заслуги.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

Второ:Усещам веднага,когато се опитват да ме излъжат и веднага разкарвам човекa,който се е опитал да ме излъже.С подобни индивиди не искам да имам нищо общo.
    Трето:Не са ме лъгали,защото не съм допускала да ме излъжат.Няма и дадопусна.
    Не искам да се заяждам, само казвам, че си в голяма заблуда.
    Има тооолкова изкусни лъжци (пример аз към майка ми), че няма да разбереш откъде ще ти дойде, камо ли да усетиш. И, мила, изобщо не зависи от теб дали ще го допуснеш

Приятеля си не съм лъгала, не се сещам за нещо, което не бих могла да му кажа. Веднъж премълчах нещо, с ясното съзнание, че ще го разбере няколко часа по-късно... но знаех, че ще му е кофти. Е, беше му по-кофти, че не съм му казала. Както и да е, няма да се повтори.

Но съм съгласна със Щрудел.

Без да се заяждам, но
    майките знаят кога ги лъжем, независимо, че се правят на цапнати
    и
    тези хора, които си мислят, че са невероятни лъжци, обикновено са в голяма заблуда
    и
    има хора, които е трудно, ако не невъзможно да излъжеш, но...

всеки вярва в каквото си поиска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си