- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я ,,отлигавя''
Здравейте,майничкии :Д !
Mомиче на 16,от Пловдив съм.Значии..най-добрата ми фр е супер луда..ии харесвана.Поради този факт и се вдигна и самочувствието.Заебава момчетата както и е удобно.Въобще..
Наскоро, обаче се запозна с едно момче от Хасково..ии той мн. я хареса.А тя майна се подигра с него.Отначало уж мн. го харесва и след 2-3 срещи го прати по дяволите.Това не е всичко..
След тази случка, той пак я покани на кафе.Тя естествено пак прие и почна да се държи супер гадно с момчето.А това момче в действителност си я обича, и то много.
Баща и го върти на малкия си пръст.А, ако се опасявате че завивиждам или нещо..(въобще)) Само съжалявам, че от ОГРОМНОТО внимание, което и обръщат се превърна в една голяма ЛИГЛА!!
Та, въпроса ми е следния: как да успея да я отлигавя!
П.П Благодаря ви, предварително! =)
Драсти, майна. С такива курвички няма кво да се занимават хората. След 1-2 години ще си намери майстора, майна.
ваУ рокс
Grell
То ще и се върне спокойно.
Той Господ си знае работата..
Имах една такава позната..сега е буквално луда и пие лекарства,зада е що годе добре..
аууу днес бях за 2-3 часа в града ти ..![]()
Иначе .. остави я да си намери майстора и когато нещата се обърнат срещу нея сама ще се усети ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Покажи й, че така може да загуби теб и всичко което може да обича! Кажи й че трябва да е по сериозна и отговорна и че ако продължава така то значи не те заслужава за своя приятелка![]()
Първоначално написано от Hilary_
Ауу, на никой не му пука за оффтопик простотиите ти
По темата: рано или късно нещо ще нарани самочувствието й и ще я върне на земята, по добре не се меси.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Няма начин, мацката явно си знае цената, остави я да прави каквото иска. В крайна сметка то си е за нея и тя ще си носи последствията добри или лоши. Ако не ти харесва повече - не бъди нейна приятелка.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
еми..тя ми е приятелка от може би появяването ми на бял свят майна.Не мога просто ей така да я зарежа.Пък и семействата ни са близки.Така че..плюс това, каквото и да направи си е единственият човек, който ме разбира..![]()
тогава за к'во го коментираш? ..Първоначално написано от fenastz
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Знаеш ли колко приятели съм зарязал заради това че се правят на голямата работа. Нищо че сме приятели от както се помним. Просто не може да търпиш унижение щото сте приятели... То тогава приятелство ли е?Първоначално написано от low3
ваУ рокс
Grell
еми..исках да кажа, че ще ми е трудно да я зарежа..иначе си прав![]()
За какво унижение говорим, всъщност? Авторката просто има голямото желание да се прави на майка орлица и да си превъзпита приятелката, 'щото видиш ли, не се държала добре с момчетата около себе си. Какво те бърка теб изобщо как се държи тя? Това си е нейният живот, нейното пространство и ти нямаш право да й казваш какво да прави в него, независимо дали си й просто позната или "най-добра фр". Въпросните момчета нито са ти приятели, нито нищо. Каквото са си надробили, това ще сърбат. Иначе казано, позволили са на момиче да ги върти на пръста си, следователно ще си понасят последствията. Важното е как с теб се отнася момичето и как се държи в твоята компания.
Цялата тема си лъха на някаква псевдозагриженост.
Ами аз съм от тея хора, на които им пука за близките им.Извинявай много, ако нещо не ти е харесало..+ това нямам намерение да й казвам кво да прави..а тва, което каза, че те са й позволили е напълно вярно..исках само да й обясня как стоят нещата, защото животът не е розов, както си мисли тя, майна.И някой ден това внимание ще се насочи към някой друг, а тогава аз оставам да и ближа раните. Относно за тея ,,момчета'' при всеки удобен случай ще и забият нож..искам да и спестя именно това..или поне да осъзнае колко я ,,обичат'' А и държанието й се променни коренно към мен и близките й.![]()
Ако се държи с теб по начин, по който не ти харесва, й го кажи. В противен случай, ако нямате проблеми помежду си, няма кво да й се месиш. Нито за момчета, нито за нещо друго.
Ако нямахме проблеми нямаше да поствам темата..просто искам да видя изказаните тук мнения и да реша как да действам..Мерси за мнението![]()
Той начинът на действие е един - казваш й какво мислиш и какво не ти харесва и готово.![]()
Даам..така и ще направя..![]()
Това не мога да повярвам, че ти си го написала.. Истинският приятел ще ти каже и какви са ти кусурите, не с цел да те обиди, а точно обратното. В случая е същото, видяла е, че приятелката й е започнала да прекалява и вмомента се мъчи да направи нещо по въпроса.Първоначално написано от mArMaLaDkA
МОМЧЕ
За да си вземеш бележка и да не пълниш форума с ненужен спам.Първоначално написано от Hilary_
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
какво те интересува тя кого сменя и кого не? и на мен така са се опитвали да ми четат морал, даже за същите неща, но не съм ги отразявала, по простата причина, че решенията за моя живот ги вземам само аз. дали пък малко не те е яд на приятелката ти, задето е харесвана? замисли се хубаво.[/b]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от againstyou
++![]()
Колежката й я подкрепя 2 поста по-нагоре...
Нямат оправия тея, един ден ще се върне на земята, но ще е късно....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев