.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на Leticcia
    ами аз лично си пуснах малко маникюр и така спрях да ги гриза, защото ми беше жал
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Понамалил съм го навика да, ама пак си го има.

Смисъл гриза ги 10 минути стават на гъз и после ги чакам 4 -5 дена да пораснат пак и пак ги гриза. Не знам ама неусетно започвам да ги гриза. Забелязал съм, че ги гриза само на 2 места - в училище и в нас. Па някой беше попитал, не ми ли е горчиво от лаковете. Ми горчиво ми е ама явно нокътя е по вкусен ;д и вече спрях и лакове да слагам. Абе с времето ще си отвикна аз ама на...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Охх, аз също си гриза ноктите... Обаче не ги ям, а като ги отгризна и ги махам, никога не съм си ял ноктите, но това с гризенето е от много време... Много пъти съм си казвал, че ще спра, обаче после забравям и нищо не става...

И аз го правя.Опитах се да спра но не става.Това е от нерви.
    При мен се получило още като съм била бебе.Четох в интернет,че става от стряскане.При малки деца,често като си играем с тях ги травмираме или пък когато спят да им изкрещиш.
    Така съм свикнала и когато стане нещо лошо винаги започвам,просто ми е навик.

споко мен, аз от както се помня ги гриза... ужасни са- малки и криви и ги мразя! и кожичките същата работа.. напрао ще се гръмна. не мога и не мога да спра, мазала съм ги с гадости и така нататък ама не братче... не си сам/а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си