оххх...и аз съм така .. ако има някоя част от тялото,която може да се гризне я гризкамм .. смис преди и устните си гризах,кожичките и ноктите обаче с устните спрях без да разбера .. т.е сигурно съм била много заета и докато се усетя устните си ми бяха станали нормални и нямаше къде да обеля от кожата и така и спрях,а попринцип имам хубави устни и реших да не си унищожавам..следващоото е да спра да си ям ноктите.. сигурно от 6,7 годишна си ям ноктите,а сега съм почти на 14 ... ужасно е да си гледам парчето нокът и да искам да се лакирам,а да не става .. ;д да не говорим колко пари съм изхарчила за изкуствени нокти .. ;д обаче оня ден нещо пак ми прищрака и си купил едни нокти от левчето,които не са лакирани,а са бели ииииииииии изрязах ги така както аз искам, т.е нормална големина .. колкото да мога да ги лакирам и да не ме е срам от тях .. и понеже самите изкуствени нокти са най-обикновенни и както казах даже не са лакирани и са супер меки .. таа..купих си loctite колкото и откачено да звучи и си ги залепих .. лакирах ги и воаляяяяяяя ... станаха жестокии!!даже най-добрите ми приятелки в първия момент не се усетиха обаче както и да го погледнеш не можеш да разбереш,че са изкуствени .. обаче аз постоянно си ги човърках и една вечер единия падна и понеже майка ми беше до мене ми каза да ги махна шот истинските ми нокти ще станат на гъз и незнам .. махнах ги и мамка му,ако продължа да си ги ям ще си сложа ноктопластика!

Р.Р нищо не ми помага ...нито лака на perfect,който е някакъв горчив,нито ръкавици ..абе нищо ... найстина си трябва воля,която аз до този момент не мога да събера ..!