- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в бройкаджия...
iztrito
еми като го харесваш увери се ,че и той има същите чувстваиначе той ще те изчука и ще те зареже и после ще ревеш
бившата ми беше направила подобна грешка
така ,че не прецаквай сегашния си приятел
![]()
Ще зарежеш приятеля ти , заради някво леке дето ще си те разиграва 1-2 седмици?
хахахаха това жените сте.. нямам думи,после ние сме ви били виновни
[quote="theonlyone92"] Ще зарежеш приятеля ти , заради някво леке дето ще си те разиграва 1-2 седмици?
+1
Не си постъпила правилно като си оставила приятелят си с лека ръка. Трябвало е да изчакаш и да видиш как ще се развият нещата.Не мисля, че момчето което си си харесала има сериозни намерения, по скоро те разиграва.
няма смисъл ще те изчука и ще те зареже![]()
хора той не е такъви първо ако ме изчука нали знаете ,че трябва аз да му дам но не няма ,,както и да е попитах ви да му пиша ли защото чух ,че при него момичетата правели първата крачка
И как точно няма да му дадеш? Нали ще ти каже 3-4 мили думи, ще те “погали“ по някои места и вече си се разтопила, особено след като имаш някакви “чувства“ към него.
абе как да ви обесня, че не такъв познавам го много добре мислите ли ,че ако беше такъв щях да се занимавам с него питала съм разпитавала съм за него и много работи съм чувала но не се е ебал АКО БЕШЕ НЯКЪВ МУХЛО ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА СЕ ЗАНИАМВАМ просто искам да разбера дали иам чувства към мен
Именно.. напълно съм съгласна..Първоначално написано от InnoraX
Ами пиши му, но щом е бройкаджия и си има гадже.. как би се почуствала на мястото на приятелката му.. кофти, а?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Пфф, точно.Първоначално написано от InnoraX
А пък и той си има гадже, нали знаеш? Как би се почувствала ти, ако няква дойде и се опита да ти отнеме гаджето? Не си сигурна, че той има чувства към теб, а и е най-вероятно да няма щом не си е зарязал гаджето заради теб, както ти направи заради него. А ти много сгреши кат го направи тва... Само тва ще ти кажа.![]()
Аз като ви казвам, че не си знаете интересите, вие не ми вярвате и ми се цупите....че си имам уж (казах му ,че си имам приятел) да го дрзня, той също има приятелка (истинска) ,но в същото време го харесвам супер много.
И аз съм си мислила не е такъв (не беше бройкаджхия..за друго ставаше в-с) ...Е познай! Точно такъв си еПървоначално написано от selenagomez45
За да говорят нещо хората,винаги има причина
![]()
Аз доколкото разбрах тя НЕ е имала приятел. Лъгала го е, че си има гадже, за да го накара да ревнува.
Ами общо взето ако тръгнете , той ще зареже сегашната си приятелка , за да бъде с тебе , което е гадно. След това ще ходи максимум един месец с тебе , като ще пробва всякакви начини да те изе*е , но ти доколкото виждам си още сравнително малка и няма да му пуснеш , а на него ще му писне и ще мине на следващата , което съм сигурна , че ще ти разбие сърцето! Какъв е смисъла да разваляш една връзка , само и само да си с това момче , толкова ли не можеш да си намериш друг?!?!
Аз мисля , че си му била интересна докато си "имала" приятел , и сега след като си му казала , че сте "скъсали" вече не му е интересно ;/ Пък и да не е така , ще е много кофти той да зареже приятелката си заради тебе.След като е бройкаджия нищо чудно после ти да изпаднеш в ситуация като приятелката му ( да те зареже заради др.)
Нищо не разбрах..."бившият ти" е плод на въображението ти, за да караш момче, което харесваш, да ревнува, или наистина си скъсала някакво момче, с надеждата да тръгнеш с обвързан човек?Първоначално написано от selenagomez45
1. Представи си, че имаш сериозна връзка с момчето.
2. Сети се как ти е галил ръката, докато е обвързан с друга.
3. Постави се на мястото на гаджето му.
4. На нейно такова би истерясала, ако разбереш, че интимничи с друга, нали? 99,99 % съм сигурна, че т'ва би направила.
Тъжната истина е, че нищо не ти гарантира, че няма да постъпва с теб по начина, по който постъпва със сегашната си. Трябва ли ти такъв човек?
А гледайки реално на нещата...ако толкова те харесваше, щеше да скъса с гаджето си заради теб. В момента просто се заиграва, за разнообразие.
Според мен не си заслужава. Не съдя момчето, нормално е на тая възраст човек да е неориентиран и несериозен, но поеми отговорност за собствената си личност и не позволявай някой да се гаври с теб.
Изобщо не се занимавай с такова момче очевидно той те има за едната бройка или с други думи казано ти си му резервата
![]()
Понеже заговорихте за възрасти и т.н. ... Та ми стана интересно? По-големите от нас(хората във форума) вече сме го минали тоя период.. Би трябвало да сме си взели поуките и да се натрупали малко повечко опит във всяка една област. Предполага се, че вече множем да взимаме решения и да поемаме отговорности за взетите от нас решения. Моят съвет към девойката тук е да остане малко сама, да "претегли" нещата, да се постави на негово място, и на мястото на приятелката му(както спомена TheNewReligion). Баща ми едно време ми казваше едно нещо:"Дъще, ако един мъж иска да е с теб- ТОЙ ЩЕ Е С ТЕБ" ... Това имах да казвам.
Пиши му... ади сега имам чувството, че когато тръгвате да си пишете с някой,сякаш сте наистина в релсно време и в реално пространство.Нищо не ти коства щом вендъж си го измотала,че си имаш приятел да го направиш пак, за да видиш как ще реагира.НО моят съвет е да му пишеш... естесвено без да му се натрапваш.
Самото заглавие на темата ти би трябвало да ти даде отговор на въпроса.Ако е бройкаджия какво ако те харесва?!Нали се опитва да се докопа до тебе,за да те свали и да те бройка... пфф![]()
))
има си приятелка,не е или малко гадно да се опитваш да и го отнемеш?по-добре ги изчакай да скъсат и тогава действай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!