- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да го направя?
Моля ви, да ми обясните подробно как да се объсна отдолу. Правила съм го вече, но никога изцяло. На някой места ми е много друдно.
Вие как го правите? Помогнете.![]()
ПС: Момиче съм.
Гм...слагаш си интимен гел и бръснешПомагаш си с другата ръка,за да не се порежеш.То няма как да се обясни точно...
Да ти пуснем едно клипче ?![]()
Ебавам се, сори....
Ами как, аз се бръсна права ;р Някой път си вдигам крака на ваната... Слагам пяна за бръснене и действам ;д Помагам си с другата ръка.. по-отдолу където не мога да видя хубаво, действам напосоки... и така
За дупето да казвам ли![]()
Благодаря ви много за отговорите. Ами не знам, обясни и за него. Но за цялото дупе ли става въпросПървоначално написано от djipsito
защото това не бих го направила.
еми тогава ще си останеш с косми по дупето, не е толкова трудно да ги махнеш, ако не можеш със самобръсначка, си вземи крем депилатоар
Нямам косми по дупето, ако тръгна да ги бръсна, тогава вече определено ще имам.За това попитах на цялото дупе ли, или как да обясня, отвътре на сгърката.
само на мен ли крем дипелтоар никога не ми е махал космите никаде,колко пъти съм пробвала и ми ги маха не до корена а става така все едно са косми на 4-5 дена,даже и на рацете много гадно става???
Бих пропоръчала лентичките на вийт,махат ми доста добре всичко.
И на мен кремовете не ми помагат... Ползвам пяна и самобръсначка, ама утре съм на кола маска, че ми писна.
Иначе за дупето.. става въпрос м/у бузките, не по самото дупе. Понеже не мога да се обърна толкова, за да видя, пак напосоки.. ама внимавам да не мина със самобръсначката по-отгоре и да се увеличат.. :х Пак си помагам с другата ръка..
Не ме карай да ти обеснявам по-подробно, плийс![]()
![]()
По-добре използвай някъв корем,поне понякога,щото иначе след 10 години ще си Книга за джунглата отдолу...