- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казва че ме харесва, но не такава каквато съм....
.Преди години ,срещнах момче , което от първо не забелязвах. Оказа се че ме харесва... Започна да стои до мен.. да ми хваща ръката.. не обърнах внимание, защото той беше вип, и си помислих че се ебава с мен..но погледнах в очите му и ми се размекнаха коленете....беше много романтичен.. красив... поддържаме връзка, и тои показва че ме харесва...помолих приятелка да му намери скайпа и защото я бива по психология ..
да го поразпита.. оказа се че ме харесвал поне малко.. но щял да ме харесва повече ако бях малко по слаба, защото си падал по перфектни момичета.... тогава толкова се ядосах.. но нищо не казах..страдах.. но какво да се прави.. написах че съм обвързана във фейсбук, а тои казал на приятелката ми че сега вече е свободен като птичка ,значи аз съм го задържала....разстроих се повече.. от тогава го презирам.. но още го харесвам.. чувствата се бунтуват и не знам какво да направя
.. моля ви ако някои знае да ми каже.. Благодаря предварително..
))
ох ето я 2-та побъркана като мене в 3 без 15 през нощта да мисли за момчета![]()
![]()
по темата не знам какво да кажа![]()
хах .. ми като не те харесва такава, каквато си да си хване друга и да те остави спокойно да си живееш живота. После ще видиш как ще съжалява, че не те е приел таква, каквато си и ще завижда на онзи, който не е допуснал същата глупава грешка
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Поговорете си бе. Няма да те изяде. Кви са тея казах на тоя да каже на ония че третия и петия са си приказвали и т.н. а пък то се обърка и... Отиди кажи му .. харесвам те и ако и той те харесва сте си супер. Айде късмет!
ваУ рокс
Grell
Това,че си леко пълна нямаше да му пречи,ако наистина те харесваше.
Не се занимавай повече с такъв повърхностен човек,който не знае какво иска.
Леко напълняла, леко отслабнала - това лесно се коригира... не виждам защо правите драми от това. Ами естествено, вие бихте ли харесали някой дебеланко който се търкаля? Не. Никой не би. Това не означава, че си повърхностен. В случая съм по-склонен да вярвам, че е повърхностен. И все пак, направи нещо по въпроса...
Бъди себе си и недей се знимава с хора,които не те оценяват...![]()
![]()
^^E,дебеланко,който се търкаля никой не би харесал,но леко пълна...това според мен не е проблем.Той,ако я харесва наистина,ще я хареса такава,каквато е.Няма да гледа и да я избира по това,дали има манекенски мерки или не.Първоначално написано от GregoryHouse
Въобще няма какво да се занимаваш с такива типове. “Харесва ме, но иска да поотслабна“.... е сметни колко те и харесва. Няма смисъл, изгубена кауза! А и ти си наивна да му вярваш.
Изобщо не се занимавай! Това няма да продължава винаги. След седмица ще си го забравила, спокойно.![]()
Деца, играят си, тъй модерно в днешно време![]()
Не те харесва такава, каквато си, защото си леко пълна , а той си пада само по перфектни? WTF?!?Типичният пример за мухльо, взел се насериозно. Но въпреки всичко ти искаш да имате нещо
Давай, бъди с него, но да знаеш, че ще си му само за бройка => няма да изкарате дълго и накрая ти ще си прецаканата. Освен тва постоянно ще се опитва да те променя и ще ти навира в очите идеала си за момиче, в който ти няма да се вписваш.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Зарежи го бе, или да се осъзнае или да се маха той да не е перфектен!?![]()
Щом не те харесва,такава каквато си,а иска да се промениш - не те харесва... Просто недей да се занимаваш с такива повърхностни хора,които не знаят какво искат.. И на всичкото отгоре се мислят за перфектните.. ;]]
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Точно!Първоначално написано от slbnchicet0
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Не се занимавай повече с него.Ти с времето ще го забравиш.
ам.. ако мислиш че е тъпо.. що изобщо коментираш....Първоначално написано от Rorschach
иначе мерси на всички за съветите..
![]()
^ Сигурно, защото това е форум и всеки е свободен да си изразява свободно мнението?
Иначе откровената тъпотия в темата се състои в това, че децата бързат да пораснат.
Правилно!Първоначално написано от icebulllet14
Кой е той, че да иска промяна от теб, за да му угодиш?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Работи върху себе си така, че самата ти да се харесваш. От там нататък, който не те харесва, приемаш че няма вкус и преминаваш към някой, който те оценява каквато си.![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Много правилно!Първоначално написано от eXxXciTeD
Не би трябвало да се влияеш от мнението на някакъв пикльо и заради него да се променяш..
Пък и да не би той да е перфектен!?
А и може ли да ми обяниш какво имаш предвид под VIP, че нещо не схванах!?!?
Да не би да е принц Уилям??
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()