.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Предварителен изпит СУ 10 април 2011

Който е ходил на изпита споделете мнения

Аз лично ще имам сигурно 4ка, защото преписах грешно условието на 9та :Х

Изпита беше не гаден, ами странен Не такъв тип задачи за давани минали години. Не искам да се оправдавам де.. За една сгрешена задача, ако всичко друго ти е вярно, ще имаш 5.60 Виж, аз ще имам 4 Най ме е яд за тази с 15-ъгълника - защоо да не приемем, че равностранните триъгълници са и равнобедрени? (което май си е така де..) Не бе сериозно, колкото изкараме- толкова, на 11 юли повече. А пък и тези оценки ще ни амбицират за нещо повече на редовния

Супер фен
    ТУ е истината...

Цитирай Първоначално написано от Yoana
    Изпита беше не гаден, ами странен Не такъв тип задачи за давани минали години. Не искам да се оправдавам де.. За една сгрешена задача, ако всичко друго ти е вярно, ще имаш 5.60 Виж, аз ще имам 4 Най ме е яд за тази с 15-ъгълника - защоо да не приемем, че равностранните триъгълници са и равнобедрени? (което май си е така де..) Не бе сериозно, колкото изкараме- толкова, на 11 юли повече. А пък и тези оценки ще ни амбицират за нещо повече на редовния
    Те, че са равнобедрени са, НО СЕ ПОВТАРЯТ....

Странен е точната дума !

Аз се готвих и по сборника на Сидеров почти всичко реших, а то на изпита се оказа, че задачите нямат нищо общо. А сборника си е уж най-подходящ именно за СУ... Абе никва логика изобщо... Аз си мисля, че си направиха една гавра с този изпит, щото юли ще дадат 100% много по-лесен и оценките от този ще си ги завреме....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си