.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Проблем!

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet

Проблем!

Имам един проблем който много ме дразни.Имам коремче.Значи от днес съм започнал да правя ето тези неща http://www.youtube.com/watch?v=Kg_FrhUaSls . Та искам да ви попитам дали ще мога да отслабна по този начин и за колко време ще има видима разлика?На 12г. съм 162см. съм висок и съм тежък около 57кг.

Моля ви помогнете ми защото много ме дразни в училище и някой да почне да ми вика "еи прасенце"!

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Мега фен
    На твойта възраст освен да ходиш просто да тичаш по 40-50 мин на ден няма какво друго да ти предлога,не яж отвън,само готвено от майка ти/баба ти (и тн) , ако искаш им кажи да слагат по-малко олио и това е! Плюс това 1.60 + и 57 кила не си дебел!

Град
    Internet
    Да но проблема е че ми се подиграват в училище.Аз тичам по малко на дени 10-15 мин.Но почти всеки ден карам колело за 3-4 часа.А това с упражненията да продължавам ли и с него?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dem0to
    Да но проблема е че ми се подиграват в училище.Аз тичам по малко на дени 10-15 мин.Но почти всеки ден карам колело за 3-4 часа.А това с упражненията да продължавам ли и с него?
    Еми то зависи как караш..Щом караш 3-4 часа колело проблема е в това,че въобще не се мориш 100% а тия упражнения няма смисъл от тях,тичай както ти викам или карай колело,ама под "каране на колело" аз разбирам друго и ти разбираш друго..Няма начин на твойта възраст да тренираш така и да си така..

И това за даскало,нищо не можеш да направиш..Подиграт ти се в даскало..Еми 1 юмрук в чинето или кажи на мама

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    седи си мирно на малкия задник и не се занимавай с глупости бе човек... на 12 тяло ше ми прави... яж малко и "тренирай".... ти едва почваш да се развиваш, ама си легнал да цивриш, че си дебел и имаш корем...

Град
    Internet
    Остра реакция...

Мега фен
    Казахме ти какво да прави това е !

корем

прави коремни преси ... като започваш с по 30 и всеки ден ги увеличаваш с по 10 .... за 2 месеца си готов ... това е единственото решение за да си махнеш корема. А за да не го направиш пак, яж сутрин обилно ( но здравословно ) на обяд умерено и за вечеря си земи някой плод и това е . А за другите които коментират без да разбират ... и какво като е на 12 то точно сега се почва да тренира и да се развива през пубертета ... а не по-късно тогава файда - никаква .
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Град
    Internet
    amazzing Мерси за подкремата ще пробвам

Мега фен

Re: корем

Цитирай Първоначално написано от amazzing
    прави коремни преси ... като започваш с по 30 и всеки ден ги увеличаваш с по 10 .... за 2 месеца си готов ... това е единственото решение за да си махнеш корема. А за да не го направиш пак, яж сутрин обилно ( но здравословно ) на обяд умерено и за вечеря си земи някой плод и това е . А за другите които коментират без да разбират ... и какво като е на 12 то точно сега се почва да тренира и да се развива през пубертета ... а не по-късно тогава файда - никаква .
    Боже,аман вече от компетентни! Точно пък с коремни преси ако загуби мазнини ела ми се обади Моля хора,които не са стъпвали в зала и само са чували от някъде две неща , от пак хора некомпетентни да не дават мнение,особенно на 12 годишно момчe,което може и да те послуша..

Тоя хранителен режим за нищо не става..Сутрин здравословно ,на обяд пак,вечер някакъв плод Смешник си..Само караш момчето да се лишава,правиш му от тези яките чаяво-лимонени диети на кякави момичета..Яж сутрин 6-7 пъти на ден,като имаш повече протеин и гледай да направиш НВД , изчисли си калориите за поддържане и почни лека по-лека да вадиш 50 грама едната седмица 50 другата въглехидрати, яж сутрин в 7 после в 10 в 12-1 3-4 6-7 и към 10 като в 10 ядеш извара или мляко със яйца..
    Щом трябва да говорим така,да говорим,не знам обаче дали момчето разбра нещо от това,което казах!

Banned Мега фен

Re: корем

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    \ .
    .Яж сутрин 6-7 пъти на ден,като имаш повече протеин и гледай да направиш НВД , изчисли си калориите за поддържане и почни лека по-лека да вадиш 50 грама едната седмица 50 другата въглехидрати, яж сутрин в 7 после в 10 в 12-1 3-4 6-7 и към 10 като в 10 ядеш извара или мляко със яйца..
    \!
    Ако яде по толкова няма да свали никакъв корем
    Освен ако не бяга от Бургас до Поморие и обратно на ден

Мега фен
    Говориш пълни глупости,за да свали е нужно да яде,за да може да си забърза метаболизма,той ще си изкара нужните дневни калории и от тях 30 въглехидрат 45-50% протеин и останалото 15-20% мазнини .. Знам нещо повече от тебе,спокойно

DownloadVirus е прав както съм забелязал в повечето случаи.А колкото до коремните преси с тях няма да отслабнеш , с тях правиш самите коремни мускули.Без кардио няма как , поне така мисля аз.

Мега фен
    Да,без кардио няма да стане.Коремните мускули правиш по 1-2 пъти на седмица упражнения,така,че да ги гориш,НО 1 най-много 2 пъти,после като имаш малко мазнини,почваш по 4-6 пъти седмично и ще ги изкараш плочките..

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Авторе още не съм забравил,как нагло ми открадна снимката от друг форум и я постна тук ама ще ти простя Като разбрах,че си на 12 ми стана ясно.И как по дяволите можеш да позволяваш на нек'ви от класа ти да ти викат прасенце и то само заради едно "малко коремче" ? Има си решение на проблема бе,в по горните постове ти казаха,какво е
    И е добре,че си се сетил от сега да се оправяш,само гледай да не е за 1 седмица и после пак да си почнеш твойта си
    И другите не ги слушай,DownloadVirus те съветва правилно,лично аз в момента съм в процес на отслабване и,където и да съм питал ми дават неговите съвети За да отслабнеш трябва да ядеш,както се казва ама не чипсове и вафли
    Минали са 15 дни от,както аз съм почнал и ефекта,като спазваш НВД и тичаш повярвай ми е невероятен Днес в училище,всеки втори ми казваше,че съм се променил и не само в тялото ами и лицето и всичко. А най важното е,че аз самия виждам и усещам промяната Да не говорим,че и мускули вече ми се показват,обаче ми се повръща от варени яйца Има смисъл от здравословния живот и най вече от тичането,за това почваш да го практикуваш и ако коремчето ти е толкова малко,колкото твърдиш след 1 месец вече няма да го има

Мега фен Аватара на ZipFail
    Вече и на 12 почнаха да помпат плочки..от другия месец очаквам теми "На 10 съм, как да направя 42 см ръка ?(но без фитнес !)"

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Вече и на 12 почнаха да помпат плочки..от другия месец очаквам теми "На 10 съм, как да направя 42 см ръка ?(но без фитнес !)"
    имам 2 дъмбела по 6кг ше направа ли нещо за лятото

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Говориш пълни глупости,за да свали е нужно да яде,за да може да си забърза метаболизма,той ще си изкара нужните дневни калории и от тях 30 въглехидрат 45-50% протеин и останалото 15-20% мазнини .. Знам нещо повече от тебе,спокойно
    дА БЕ аэ дето эа едно лято отслабнах ,,,, дали е било эащото съм спрял да ям
    С коремни преси съм съгласен че не се отслабва , но човек може и беэ да бяга много до си отслабне

Пичове вие по 10 кила мазно ли сваляте та чистите цяло лято?

Ало хора .... той вика че има корем !!!! ... а не че иска цялостно да отслабва ! ... и точно пък аз мн добре знам как се отслабва, знам как се спортува ! Момче ако искаш да си махнеш "корема" !!!!! се прави с коремни преси ... те коремните ако имаш шкембак отворковци ! първо него ши ти махнат а след това се оформя допълнително .. защото аз не видях никъде ... "аз искам да се помпам като щангист" !!!
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

батенце земи се образовай ,че изглеждаш смешен. Тва ,че мама и тате са ти казали ,че с коремни става и ти правиш като луд не означава ,че това е начина! Работата е ядене и тренировки!

Мега фен
    Ало хора .... той вика че има корем !!!! ... а не че иска цялостно да отслабва ! ... и точно пък аз мн добре знам как се отслабва, знам как се спортува ! Момче ако искаш да си махнеш "корема" !!!!! се прави с коремни преси ... те коремните ако имаш шкембак отворковци ! първо него ши ти махнат а след това се оформя допълнително .. защото аз не видях никъде ... "аз искам да се помпам като щангист" !!!
    Няма как да отслабне само в корема,става за тялото тяло! И щом си толкова надъхан добре,прави си ти коремните,остави момчето,дето не разбира нищо и току виж те послушал и после ще бъде в чааааааааааааааааааакане и ще се чуди кога ще се махнат тези мазнини..НВД остави,на 12 год за мене няма смисъл,ама поне да не яде отвън,квото му готвят и това е..

@loveca - Може и без тичане,само с хранителният режим..Но резултатите няма да са толкови бързи,вероятно няма и да са желаните..

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    тичане или друг вид кардио дейност и здравословно хранене
    това е решението
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Banned Мега фен
    Eee Za tri meseca dieta bez s malko qdene moje da svali 15 kila bez s mn. malko tichane.

Мега фен
    За 3 месеца 15 кила , колко ще са мазнини , колко ще са просто водичка , колко ще са мм , как ще увисне кожата , после като спре и почне пак да яде , как ще вземе килцата и то в повече ? Все въпроси на които нямаш отговор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си