Авторе още не съм забравил,как нагло ми открадна снимката от друг форум и я постна тук ама ще ти простя Като разбрах,че си на 12 ми стана ясно.И как по дяволите можеш да позволяваш на нек'ви от класа ти да ти викат прасенце и то само заради едно "малко коремче" ? Има си решение на проблема бе,в по горните постове ти казаха,какво е
И е добре,че си се сетил от сега да се оправяш,само гледай да не е за 1 седмица и после пак да си почнеш твойта си
И другите не ги слушай,DownloadVirus те съветва правилно,лично аз в момента съм в процес на отслабване и,където и да съм питал ми дават неговите съвети За да отслабнеш трябва да ядеш,както се казва ама не чипсове и вафли
Минали са 15 дни от,както аз съм почнал и ефекта,като спазваш НВД и тичаш повярвай ми е невероятен Днес в училище,всеки втори ми казваше,че съм се променил и не само в тялото ами и лицето и всичко. А най важното е,че аз самия виждам и усещам промяната Да не говорим,че и мускули вече ми се показват,обаче ми се повръща от варени яйца Има смисъл от здравословния живот и най вече от тичането,за това почваш да го практикуваш и ако коремчето ти е толкова малко,колкото твърдиш след 1 месец вече няма да го има